.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Анален Секс

Искам да попитам ви попитам, обръщам се предимно към момичетата. Как се подготвяте за аналния секс ако изключим клизмата. Известно ми е, че трябва да ходя до тоалетна преди това, но въпреки това не остават ли изпражнения и как може да се предотврати . Ако имате някакви други полезни съвети ще съм ви благодарна...

ПП: Момиче на 19 години съм имам сериозен приятел от 4 години и просто решихме да разнообразим секса

Благодаря ви предварително
    ChuDq se na Kade ....?

Повече от фен Аватара на Foxa^

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ми и аз никак и не съм имала проблеми,но гледам да съм минала през WC.Ама и да не съм минала нищо не ми се е случвало.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е, нали клизмата е именно, за да нямаш нищо вътре после. Лол. Не яж много същия ден.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Ми и аз никак и не съм имала проблеми,но гледам да съм минала през WC.Ама и да не съм минала нищо не ми се е случвало.
    винаги има първи път

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    и все пак никога незнаеш кога и къде ще те свари късмета да правиш.... така че понякога има и моменти когато човек неможе да е подготвен .....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    и все пак никога незнаеш кога и къде ще те свари късмета да правиш.... така че понякога има и моменти когато човек неможе да е подготвен .....
    За момчетата да правят анален секс е късмет, за момичетата - подготовка
    Има разлика.

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    винаги има първи път
    Що ти изпускала ли си се?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е, момичето пита "как се подготвяте, като изклюзим клизмата"?
    То не се изисква кой знае каква подготовка, освен психическата нагласа.
    Най-важното е как действа партньорът ти. Трябва да е бавен, нежен, внимателен. Да те "разшири" първо с пръст(или, ако имате някоя специална играчка още по-добре)
    А ти трябва да си убедена, че го искаш.
    Лубрикант си вземете и това е.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Е, момичето пита "как се подготвяте, като изклюзим клизмата"?
    То не се изисква кой знае каква подготовка, освен психическата нагласа.
    Най-важното е как действа партньорът ти. Трябва да е бавен, нежен, внимателен. Да те "разшири" първо с пръст(или, ако имате някоя специална играчка още по-добре)
    А ти трябва да си убедена, че го искаш.
    Лубрикант си вземете и това е.
    Общо взето да. Важно е да е влажно, сложете повече лубрикант.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Единствения недостатък при мене е това със сядането и то не че немога ми едно такова.....
    Не знам дали е само при мене но и с мазило и без все е тая след това.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    въпрос на свикване ли е момичета ? колкото по-често толкова по-лесно ли ?

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ThinkerBell Виж мнението
    Искам да попитам ви попитам, обръщам се предимно към момичетата. Как се подготвяте за аналния секс ако изключим клизмата. Известно ми е, че трябва да ходя до тоалетна преди това, но въпреки това не остават ли изпражнения и как може да се предотврати . Ако имате някакви други полезни съвети ще съм ви благодарна...

ПП: Момиче на 19 години съм имам сериозен приятел от 4 години и просто решихме да разнообразим секса

Благодаря ви предварително
    Клизма преди секса за да си на 101% сигурна.Ходенето до тоалетна също е вариант, но шанса да се изпуснеш е 50/50 и ситуацията въобще не е приятна повярвай ми.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от liglata_bg Виж мнението
    Клизма преди секса за да си на 101% сигурна.Ходенето до тоалетна също е вариант, но шанса да се изпуснеш е 50/50 и ситуацията въобще не е приятна повярвай ми.
    Това ми напомни как един авер от компанията разправя, дето някаква парцалана, която си поебвал по онова време, му се из*рала ( с извинение ) на х*я, след анален ... Горкото момче, съжалих го честно ...
    По темата: Освен клизмата е много важна и психологическата нагласа. Лубриканта не го пестете!!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Това ми напомни как един авер от компанията разправя, дето някаква парцалана, която си поебвал по онова време, му се из*рала ( с извинение ) на х*я, след анален ... Горкото момче, съжалих го честно ...
    По темата: Освен клизмата е много важна и психологическата нагласа. Лубриканта не го пестете!!!
    Парцалан е аверът ти.
    Че тя е зле, че не се е погрижила - може би.
    Той, че разправя такива неща пред цяла компания - 100% сигурност, че е лекенце.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Парцалан е аверът ти.
    По принцип е свестен човек, но като изпие 200 - 300 водка и почва да пее каквото не е за пеене

Мега фен
    Град
    <3
    По принцип е свестен човек, но като изпие 200 - 300 водка и почва да пее каквото не е за пеене
    Това не го прави по-малко тъп.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Това не го прави по-малко тъп.
    Хора т'ва е гадно... Станало станало какво да се направи ама е много кофти да почнеш да го разправяш наляво, надясно...
    А колкото до темата, след клизмата другото си е само психическа нагласа и много лубрикант
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

На мен ако ми се случи и ще умра сигурно от срам.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ех, ама и вие само чакате драгънката да се изкаже, че да й коментирате поста
    Ако е разказвал човечеца за кофти случки/гафове в секса, но БЕЗ да посочи кое е момичето - голяма работа.
    Иначе да разправя с имена или други уточнения коя е била, би било наистина адски тъпо.

Град
    Варна
    Петя, права си, че само ме чакат да напиша нещо, за да се заядът ( не визирам пантерата в случая ), явно друга работа си нямат, но толкос ми и пука вече Иначе не, не е споменвал имена и други подробности. Абе пиян човек, нормално да приказва глупости А темата какви са ми приятелите и тн. не смятам да коментирам тук.

Banned Фен
    Петя, права си, че само ме чакат да напиша нещо, за да се заядът ( не визирам пантерата в случая ), явно друга работа си нямат, но толкос ми и пука вече Иначе не, не е споменвал имена и други подробности. Абе пиян човек, нормално да приказва глупости А темата какви са ми приятелите и тн. не смятам да коментирам тук.
    Айде стига се оправдава ,бледолика сестро!

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Много ще е кофти да ме разнася как съм се на.... дори и пред хора дето не ме познават и някакви други пък да ме наричат парцалана по форумите.Наистина е отвратително.
    А да споделя по темата - минаваш през WC и през банята 30 мин.преди да се видите и си ок.

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Парцалан е аверът ти.
    Когато бях на 15-16 и аз съм го правил това за две мацки дето се насраха след анален секс.Години по късно осъзнах колко е било тъпо от моя страна и дори се извиних на едната...Съседка ми е.Но проблема, че някои хора не порастват никога и не осъзнават, че момичете да се изпусне има вина и момчето или поне трябва да е наясно, че има възможност да се случи.
    Вива канари...!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си