.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Nokia Lumia 800 vs HTC Desire X

Здравейте, колебая се между Nokia Lumia 800 и HTC Desire X.
    Не знам, защо но искам да е 8 мегапиксела камерата :д, въпросът е там кой е по-добър (не ме интересува,че HTC има повече приложения), някои хора казват, че са недоволни от лумиата. Колкото до парите за телефон около 500.

Супер фен
    Само аз ли не съм чувал за Desire x ? да не се бъркаш с one x който е по - скъп или аз се бъркам нещо иначе лумията не е лоша макар и да съм заклет фен на андроид помисли също защо и за One v

Не ти трябва тая Лумия до колкото си спомням е с Windows phone 7, която още е доста недоразвита ОС. Със сигурност ще си по- доволен/а от HTC.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mimi_we Виж мнението
    Не ти трябва тая Лумия до колкото си спомням е с Windows phone 7, която още е доста недоразвита ОС. Със сигурност ще си по- доволен/а от HTC.
    пхах да много знаеш ...

Супер фен
    лумиата е много по - добра

Това е htc desire X http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-4951.php . То дали ще е този или One v няма значение. Просто не искам да се бъгне на първия месец.

Доста хора останаха разочаровани от лумиите. Ако я вземеш ще трябва да се запознаеш със Зуне-то абе не ти трябва казвам ти. Помисли за Samsung galaxy s 2.

Да мислих за Samsung, но не съм им фен, а и са направени от доста некачествени материали .

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си