.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Да, възможно е частично разкъсване на химена ти, затова има мини тампони. Но самата девственост си остава такава докато пениса не проникне във вагината ти. И как ще се усети разлика.. освен ако не си слагаш цял пън отдолу ? .. Ако вече не си девствена и гледаш как да минеш с обяснението за тампоните пред приятеля ти.. това е друго.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от Kyisi Виж мнението
    Ако вече не си девствена и гледаш как да минеш с обяснението за тампоните пред приятеля ти.. това е друго.
    Това имах предвид и аз. Като чета поста и ми изглежда все едно иска да се оправдае пред приятеля си ... и за мен това не е начина..
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Цитирай Първоначално написано от Kyisi Виж мнението
    .. Ако вече не си девствена и гледаш как да минеш с обяснението за тампоните пред приятеля ти.. това е друго.
    не съм правила секс до сега... ако става въпрос си нямам и приятел, но питам само за информация, защото направо започнах с нормалните тампони - не обърнах огромно внимание но ме болеше като си ги слагах и заради това се притеснявам
    Мерси за отговорите

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от limoncho Виж мнението
    не съм правила секс до сега... ако става въпрос си нямам и приятел, но питам само за информация, защото направо започнах с нормалните тампони - не обърнах огромно внимание но ме болеше като си ги слагах и заради това се притеснявам
    Мерси за отговорите
    Щом те болис тях, ползвай мини размера, но ще ти се налага да ги сменяш по-често от нормала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си