Здравейте , от много одавна имах проблеми с класа. След като влязох в гимназия и не коя да е френската надявах се че класа ми ще е толкова добър колкото и стария и ще се разбираме всички... НО НЕ , още от тогава ме тормозеха с подигравки по мой адрес защото бях различна , едно време и аз бях от онези с повечето грим и бритони ( емотата) но не истинско емо просто слушах такава музика не бях нито депресирана нито съм си ряззаала вените .. при което всички дрънкаха зад гърба ми ква съм била дори пред мен .. на мен ми ставаше тъпо и си мълча ли мълча...качаха ми се на главата чупиха драскаха ми работите.. без да казвам нищо ... изтормозиха ме нистина много ,. при опит да кажа нещо почват да се смеят целите ми групички а аз изглеждам малоумно.. в 9 ти същата работа .. даже момчетата ме блъскаха с чиновете нарочно.. и никой идиот не се застъпи за мен всичките едни и същи тъпаци... десети малко като че ли спряха да ми обръщат внимание щото престанах с депресирания ''вид'' но вече такава бях отвътре.. Това никой да не те иска в групичката ти е най ужасното... всички се отделяха от мен и имах само зубърчетата с които съм приятелка и до сега.. От онова весело дете в 8 ми клас ... станах депресирана компелксирана кокошка.. нервна изнервена бучаща и гърмяща... с хората които обичам се отнасям гадно на моменти.. не си мълча понякога и викам ... както казах нервна съм много.. в 11 ти клас сега пак ми се случи като се разкрещя да ме притиснат в чина и да не мога да дишам за няколко секудни но все пак.. казах на приятелката ми в другото училище и тя ми каз а: е ккво толкова ще кажеш че са те набили.. майка ми знае дори до онзи ден получавах смс и -;; да ти *** майката ***** грозна...'' Искам и да кажа че не съм грозна :Д просто си го набивам в главата знам че не съм нос и го казвам нон стоп и се комплексирам още повече за това..няма ден в който да не си кажа '' ТИ СИ ДЕБЕЛА И ГРОЗНА.'' и да мрънкам... Мразя ги разбирате ли ме МРАЗЯ ГИ ако не бяха те нямае да съм такава коравосърдечна ... КАКВО мога да направя.. вече съм 11 ти клас искам да ме уважение и да спрат да се държат така.. каквото и да направя знам как ще ме насолят.. какво мога да направя за да ме оставят и да спрат да се държат селски с мен...