.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Трябва ми бързо вашето мнение?

Може би,не й е тук мястото на тази тема,но ми трябва бърз отговор.Значи,какво ви е мнението за мъжки подарък:синджир с буквичка? Тъпо ли е за момче,женско ли изглежда?

Като цяло не съм виждал много момчета да носят такова нещо. Така че според мен-да, жеснствено е.

Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    Като цяло не съм виждал много момчета да носят такова нещо. Така че според мен-да, жеснствено е.
    Благодаря!

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^И аз така мисля.Не бих подарила това.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^И аз така мисля.Не бих подарила това.
    А само синджирче?

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от mags991 Виж мнението
    А само синджирче?
    Да.
    Синджирчетата седят много секси!
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на EternalDream
    Подкрепям горните мнения. Женствено е :\
    Но пък да, само синджирче - окей.

Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Подкрепям горните мнения. Женствено е :\
    Но пък да, само синджирче - окей.
    Аз добавих буквичката,защото си мислех,че така ще стане по-яко и че само синджир е малко обикновено,защото той не е от много масивните и затова,но ви благодаря!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Може би,не й е тук мястото на тази тема,но ми трябва бърз отговор.Значи,какво ви е мнението за мъжки подарък:синджир с буквичка? Тъпо ли е за момче,женско ли изглежда?
    Ами знам ли...може би ако сложиш неговата и твоята буквичка от двете страни на едно сърце ще се получи по-добре
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами знам ли...може би ако сложиш неговата и твоята буквичка от двете страни на едно сърце ще се получи по-добре
    А би ли било тъпо само синджирче,защото то не е от много масивните,такова леко тъничко си е. :Д

А би ли било тъпо само синджирче,защото то не е от много масивните,такова леко тъничко си е. :Д
    Ами аз си мисля,че не е важно колко е скъпо, а с каква любов ще му го поднесеш.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз съм момиче и не бих сложила подобно нещо. Не познавам момче, което би.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Аз съм момиче и не бих сложила подобно нещо. Не познавам момче, което би.
    Ами аз пък съм момче и бих сложил такова нещо ако ми е подарено от момичето,което обичам и ме обича,защото в него ще е закодирано и нещо много повече.Макар че ще ми станат в повече,защото и сега имам верижка с кръстче

Ами аз пък съм момче и бих сложил такова нещо ако ми е подарено от момичето,което обичам и ме обича,защото в него ще е закодирано и нещо много повече.Макар че ще ми станат в повече,защото и сега имам верижка с кръстче
    Много хубаво мислиш,така трябва да е.Значи в крайна сметка ще му подаря и буквичката,защото е символично,той да реши какво да я прави.Но знам,че той мисли като теб.Просто не искам,да носи нещо,което не му харесва,само защото е от мен.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Кое му е тъпото да носи и женствено много си е добре според мен това показва едно от малките неща колко държи на теб и т.н.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тц. Педалско е. Ако ще подаряваш някаква висулка - нека е нещо по мъжко. Череп, дракон, куршум, кръст... И да е масивно, в смисъл здраво.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от GD Виж мнението
    Кое му е тъпото да носи и женствено много си е добре според мен това показва едно от малките неща колко държи на теб и т.н.
    Aко това са ти знаците, толкова по-лошо за тебе...според мен показването колко някой държи на теб не трябва да се изразява в някаква буква, което той носи. По-скоро по-важни са жестовете.

Аз нося dog-tag. Ето за това става въпрос: http://prikachi.com/images.php?images/596/5682596N.jpg.
    Може да си поръчаш и една плочка,също така може да избереш какво да пише на нея. Ако са две може да напишеш на едната плочка примерно твоето и неговото име ,а на другата някакво послание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си