.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Hybrid View

Честита нова година! Пожелавам на всички да уловят много моменти през идната година
    Цитирай Първоначално написано от smile12345 Виж мнението
    омг, чак сега схванах...на каква скорост снимаш? и блендата колко трябва да е отворена-то имаше значение вариото на обектива нали?на какъв режим са ти нощните снимки?
    Ихаа, много въпроси Всички снимки имат EXIF, който е видим при отварянето им във flickr, можеш да го видиш всякакви настройки като скорост, бленда, ISO... И не, блендата не зависи от фокусното разстояние на обектива (стига да не е с променлива такава). Зависи от ситуацията - понякога можеш да искаш плитка дълбочина на фокус, друг път не. Нощни снимки обикновено снимам на А и на М (когато ми са нужни повече от 30 секундни експозиции).
    Цитирай Първоначално написано от Just.Smile Виж мнението
    Така, хора имам нужда от помощ. Значи трябваше да направя един клип за училище. Снимах отделните части с Никон D3100 обаче сега не знам как точно да ги съединя. И в какъв формат да ги направя? Моля ви ако някой знае с коя програма да работя да ми каже.
    Най-лесният начин ще е Windows Movie Maker
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ако например си в много тъмно (с малко светлини) затворено помещение как да стават хубави снимки?
    //за една приятелка питам, снима с Canon EOS 1100D май
    Зависи от ефекта, който иска да постигне. Ако се снимат интериори, ще е добре да има широк обектив и статив. Ако иска да снима хора (по-вероятният случай), трябва светъл обектив / високо ISO / светкавица или комбинация от изброените.

Повече от фен Аватара на Just.Smile
    Честита нова година на всички!

Цитирай Първоначално написано от Йоан Виж мнението

Най-лесният начин ще е Windows Movie Maker
    Да де, ама не ми се отварят клиповете, заради формата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си