.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Smile iskam kusa kosa no mama ne dava

zdraveite na vsi4ki ! az sam na 13 i kosata mi e do lakatqt i iskam da se podstrija do ramenete,no mama ne dava. dnes si pogovorihme i mi kaza 4e moje da me podstrije do ramenete 4ak do mart mesec no az iskam sled 2/3 dni ve4e da me e postrigala no tq ne dava! iskam da mi dadete idei kak da q obedq da me postrije kyso. i sy6to taka ako moje nqkakvi pri4eski da mi kajete za kosi do ramenete blagodarq 4akam savetite vi

Първо, научи кирилицата! ;о
    Второ, дай да я убедим да те подстриже късо; чакай, нима тя не се е навила като е казала, че през март месец може? Значи не й трябва много, за да се донавие, ако мога така да го кажа. Просто говори с нея, с това няма как да ти помогне никой. Иначе за къси прическа - на каре май най ми допада на мен. ;д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Виж, сега ще ти разкажа какво стана с мен. Да, с цел да те разубедя е. И аз на твоите години мнооого исках да имам прическата на Риана от бръснатия период. Да, майка ми не ми разрешаваше и аз се ядосвах. Най - накрая вдигна ръце от мен, разреши ми да го направя. И какво мислиш стана? Първия ден кеф до небето, видиш ли успяла съм да надвия майка ми, подстригала съм се късо. И после какво - исках си косата обратно, плаках, ядосвах се, но косата си не я върнах. И до днес ми е тъпо по този въпрос.
    Едва ли това ще те спре да се подстрижеш, но не искам да съжаляваш като мен след време.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Виж, сега ще ти разкажа какво стана с мен. Да, с цел да те разубедя е. И аз на твоите години мнооого исках да имам прическата на Риана от бръснатия период. Да, майка ми не ми разрешаваше и аз се ядосвах. Най - накрая вдигна ръце от мен, разреши ми да го направя. И какво мислиш стана? Първия ден кеф до небето, видиш ли успяла съм да надвия майка ми, подстригала съм се късо. И после какво - исках си косата обратно, плаках, ядосвах се, но косата си не я върнах. И до днес ми е тъпо по този въпрос.
    Едва ли това ще те спре да се подстрижеш, но не искам да съжаляваш като мен след време.

az neiskam chak tolkova kuso de ! do ramenete i to chak sled 2 meseca

мм,, знам кирилицата не се притеснявай! и благодаря за идеята !

Напомни ми за мен. Преди 1 година, исках адски много да се подстрижа на каре, за жалост майка ми нямаше нищо против и си се подстригах. След 1 седмица започнах да съжалявам, защото косата ми беше почти до кръста. 1-во че карето изобщо не си личеше, 2-ро че го няма онова чувство да разресваш дългата коса. И да отплеснах се, разбирам че искаш промяна, но щом майка ти не ти разрешава, значи имаш хубава коса, която тя не иска да съсипваш, не че късата коса не е хубава.
    Може да промениш прическата, малко да скъсиш косата, но недей така изведнъж. Само изказвам мнение.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    но щом майка ти не ти разрешава, значи имаш хубава коса, която тя не иска да съсипваш, не че късата коса не е хубава.
    Или пък е от ония майки, които си влагат болните амбиции в детето и им харесва момиченцето им да е с коса като метла, щото е като принцеса. Например. И коса до раменете стои много по-свежо, ще отнема в пъти по-малко време за миене, ресане и други процедури... и е всичко друго, ама не и къса.

Врънкай я след един месец пак.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Писането на кирилица е задължително.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си