.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Чувства?!

Повече от фен Аватара на TheMan9191

Чувства?!

Бързо ли ви изчезват чувствата когато момиче/момче което харесвате ви отреже? А, ако продължите да харесвате това момче/момиче бихте ли се пробвали пак с него/нея?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако само го харесвам ,то да,сравнително бързо ми изчезват 'чувствата'. Ако обаче го обичам,то тогава мога и цяла година да страдам и да търся него в други хора.Случвало ми се е да се връщам към бивш и никога нещата не са ставали по-добре.
    Иначе за себе си мога да кажа,че доста бързо ми изчезва интереса,когато от другата страна не получавам това,което искам.Може отсрещния човек да изпитва нещо към мен,но ... такъв е животът.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Сега ще разбера..

Зависи от случая,колко време те е въртяла и т.н.
    >>DjBelev<<

Зависи дали все още изпитвам чувства към него....зависи дали съм много наранена...!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Да бързо минава след ден два все едно нищо не е имало

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ами, най-лудото ми влюбване,което беше такова, защото знаех, че харесва друга и беше почти невъзможно :Д
    Даже бяхме заедно няколко седмици, и след това, както всичко беше прекрасно - бум ..

Та, като ми го каза в три през нощта, и сутринта като го изпратих и тръгнах за работа - забравих си портмонето с документи и пари в метрото, и разбрах на другия ден вечерта чак.
    Т.е. тотално невменяема бях 2-3 дни. Като умряла.

След още 2-3 дни ми мина, и се опитвах да си мисля за друг.

Замотах се с един младеж, да се разсея, и след 2-3 седмици вече бях почти окей.

След месец тотално окей.

Ама още има рана, като се подсетя.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ами то един път се случи да не ми се получат нещата с този, който исках към момента...трудно ми мина, все нещо ме глождеше.... после след време получих това, което исках... да кажем, че видях, че не е било толкова трудно... ама си страдах де... доста време...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Максимум 2 седмици дори и да не ме отреже примерно харесам си някоя ама не правя нищо (такъв съм по-често, ама ще дойде времето и на действията), дори не се запознаваме и след макс 2 седмици ми умират "чувствата".. Е, има и изключения, но в по малко случаи.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ако го харесвам от скоро много бързо ще го забравя. Ако съм имала време да си градя някакви мини-мечти ще трябва малко време...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Ако човека си заслужава,ще продължаваш независимо обстоятелствата.Доколко бързо изчезват нечии чувства вече е доста лично и различно-имах едно момиче,което когато ме отряза и доста дълго го мислих,сигурно година,имах и една друга,която като ме отряза и няма и 2 седмици и я забравих.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Ако съм я харесвал само след 2,3 деня и вече съм я забравил. Преди месеци се бях влюбил и загубил по едно момиче ,но тя се хвана с друг. За един месец и я забравих. Сега ми е безразлична,е още ми е едно такова тегаво ама ,то и това ще си замине.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 01-02-2013 на 23:54

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Когато си обичал - боли. Особено преди това, когато те е наранявала.
    Schhh! Hear the silence...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Ако обаче го обичам,то тогава мога и цяла година да страдам и да търся него в други хора.
    Точно.

Според зависи.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Бавно. А за пробване отново, зависи много от обстоятелствата.

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако ме отреже, много бързо ще ми минат чувствата. Не обичам да бъда отхвърляна от човек, когото харесвам. Веднага се настройвам негативно и съм готова още в същата минута да му обърна гръб. Абсурд отново да се пробвам с него.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    зависи... не си тровете живота толкова

Засега бързо ми е мианвало, но в момента ако човека,който харесвам ме отреже си мисля,че ще отнеме време..А иначе съм от наивните и упорити хора и сигурно бих се пробвала пак ;д

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ако обичам.. доста време ми трябва. Ако е било само увлечение за 1 седмица ми минава.
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си