.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Unhappy Спешно ми трябва съвет! :(

Така.. харесвам едно момче. С него учихме 4 години в едно училище (1-4 клас). Сега сме от различни училища. Преди около два месеца ми иска скайпа, дадох му го, но нищо повече. След това започнах всеки ден да му гледам снимките по фейсбук, буквално всеки ден. От тогава започнах да го харесвам страшно много. Не се познаваме добре, за да му пиша и да разкрия чувствата си (ако изобщо това е правилно). Вече се забравихме и дори не се поздравяваме. Да отбележа, че не си влиза често във фейсбук и скайп. Ии искам ако може да ми дадете съвет какво да правя. Как да му подскажа, че се интересувам от него. Моля ви за съвети, наистина ще са ми от полза.
    Последно редактирано от miminka992 : 01-02-2013 на 19:34

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пиши му и го покани на кафе;
    нищо не губиш-само можеш да спечелиш от това
    не се притеснявай, няма да те помисли за странна и всичко ще е наред
    успех
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

След 10-15 години, когато децата попитат майките си "с тати как се харесахте", отговорът ще е "гледах му снимките във фейсбук и се влюбих!"

Пиши му, излезте да се видите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Наде, при нас ще е -ами майка ти се напи и повръща в един бар, където работех и много си я харесах и си я взех
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Наде, при нас ще е -ами майка ти се напи и повръща в един бар, където работех и много си я харесах и си я взех
    И една бивша съученичка така се запозна с един неин дългогодишен приятел... напила се много, повръщала, а той я пазел цяла нощ...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    И една бивша съученичка така се запозна с един неин дългогодишен приятел... напила се много, повръщала, а той я пазел цяла нощ...
    И все пак е някак си сладко :'))))) , но историята с фб излиза от контрол ....... :/

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Завържи разговор. Може да започнеш с харесване на снимки и др. , да пуснеш някой и друг коментар, а след това му пиши, ако той не се сети. Нататък, ако се получи го покани да излезете и готово. Сигурна съм,че няма как да не ти е минало през главата, просто събери смелост и действай.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Бе хора .. само ФБ ли има за вас ? Мобилните телефони ? Смс-ите още не са Ретро ... ! С малко закачливи смс-и всичко става

П.С. : Ако естествено му имаш телефония му номер

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Нали не учите вече заедн? Пиши му нещо от рода на:
    -Хей, забравихме се Искаш ли да излезем някой ден на кафе. Ето ти моя номер.....
    Или нещо подобно.
    Трагедията е пълна...

Благодаря на всички за съветите.
    Преди малко видях, че последната му дейност във фейсбук е била на 19 декемви, което значи, че от тогава не си е влизал и трудно мога да направя нещо по въпроса. Нямам му и телефонния номер .. Ии само забравих да кажа, че живеем в различни градове, но аз много често ходя в неговия град, тъй като баба ми и дядо ми са там. Ако го видя, дали ще е правилно да го заговоря нещо илии.. ?

Супер фен Аватара на tonssy
    Еми да, сама каза, че сте учили заедно. Нормално е да го заговориш, тъпо е, ако се подминавате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си