- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имате проблеми с "любовта"? ( СЪВЕТИ)
---(1-ви вариант)Нека позная..... Вие сте хубави,чаровни,с хубаво тяло, чувство за хумор,обличате се добре, НО въпреки всичко това все нищо не излиза..Запознавате се с ново момиче/момче, държите се добре, внимателно подбирате думите си и от 1-ви поглед всичко върви перфектно. Пишете си, излизате , говорите си, смеете се ..... накрая смятате, че момента да признаете чувствата си към нея/него е настъпил. И в крайна сметка какъв е отговора...." мииии не си моя тип", "съжалявам ,не мисля, че ще се получи"," Кефиш ме, но нека си останем приятели"
---(2-ри вариант) Някое момче/момиче Ви харесва, тя/той е готов/а на всичко за Вас,но Вие си казвате "Пффф, да не съм толкова пропаднал да изляза с тази" , "Да бе да, мога да имам много по-добри от него, за кво ми е той"..И накрая, когато някой от тези "по-добри" Ви отрежат се чудите ... "къде сгреших" "толкова ли съм грозен/а", "какво ми има" и т.н.
Ето го моят отговор за разочарованията Ви....ПРЕКАЛЕНО МНОГО ПОДБИРАТЕ ЧОВЕКА , С КОЙТО ИСКАТЕ ДА СТЕ!!( говоря за хората от възрастта между 14-18 години,когато не търсите някой , за когото да се оженете) Светът е устроен по един "елементрано-сложен" начин... най-простия пример за това е, че всеки човек избира да прекара живота си с друг от неговата класа. Не може някой топ модел на Victoria's Secret да излиза с някой учител в гимназия, не казвам че е невъзможно, но това са единици, които имат такъв късмет, и повярвайте ми - ВИЕ НЕ СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, НИТО ПЪК АЗ! Мисля, че идеята ми е проста.Някое момиче/момче , което не прилича на Марио Касас или Меган Фокс, иска да се запознае с вас...дайте му/ѝ шанс и не ги отхвърляйте просто така. NB! За да няма грешно разбрали, нямам предвид да отидете при най-красивото момиче от випуска Ви или на работното Ви място и да очаквате да ви приеме в живота си просто така.Търсете си партньор от вашата класа, а за успеете в това начинание Ви трябва правилна и реална самооценка.Спрете да имате самочувствие без покритие, погледнете се в огледалото и се опитайте да си представите, че Вие сте момичето или момчето, което харесвате.Погледнете се и преценете добре, дали тя/той търси това, което сте Вие. Не се опитвайте да прикриете истината, че Вие не сте нещо специално, а просто едно обикновенно момче/момиче - не сте някое супер богато дете в най-развитата страна в света и не сте на корицата на най-известното модно списание. Вие сте просто един обикновен човек, който е специален по свой начин и трябва просто да намерите друг, който цени това , което сте, а не да Ви мисли за поредния натегач или сваляч или нещо от този род. Вие не трябва да бъдете поредното момче/момиче за него/нея , а трябва да бъдете ТОЙ или ТЯ за него/нея.
Друг проблем за неуспеха ви е в това, че сте прекалено добър/добра с човека, който харесвате :
- ЗА МОМЧЕТАТА : Всяко момиче иска да има до себе си някой уверен в себе си мъж, който не се колебае да поиска нещо или да постигне целта си. Всяко момиче иска да има някого до себе си , при когото ще се чувства спокойна и най вече защитена, а не някой , който само търчи след нея и е винаги на нейно разположение. МОЯТ СЪВЕТ : Момчета дръжте се на мястото си, не се оставяйте на жените да ви мачкат,залъгват и да правят каквото си искат с вас.Бъдете уверени в себе си и не се отказвайте от някоя само, защото някой ваш ревнив приятел/приятелка ви е казала, че момичето, което харесвате, не си пада по вас. Бъдете тайнствени и загадъчни - момичетата обичат предизвикателствата по пътя към сърцето на един истински мъж !!!
- ЗА МОМИЧЕТАТА : С момчетата е малко по лесно :Д. Те просто искат момиче, което да ги кара да се чувстват специални. Момчетата не са чак толкова претенциозни, но не слагам всички момчета под общ множител! Разбира се, че има момчета,които няма да ви харесат заради външния вид, но това не означава , че сте грозна...и даже и не си мислете да се депресирате, защото някой задник ви е зарязал, а точно обратното - нахъсайте се да намерите това момче, което ще ви уважава и в същото време защитава, и най вече ще ви накара да се чувствате " 3 метра над небето " ( :ДДД).
Като заключение ще ви дам още един съвет: Спрете да стоите в скайп и фейсбук и да си пишете с момчето/момичето, което харесвате.Така няма да стане!Преди,когато е нямало интернет и телефони, хората са излизали навън, за да се опознаят, а не както сега – да се крият зад монитора и да се чудят, защо не се получава!
П.П С някои изказвания може да съм малко по агресивен и това не е с цел да ви засегна или обида, а да ви накарам да се вникнете в думите ми и да спрете да търсите грешката във вас ! Също съжалявам, ако съм допуснл правописни грешки![]()
Окей.. Браво, че си написал темата.. ама според тебе тука някой дали ще се заслуша в това.. колкото и разумно или несмислено да звучи на някой? Според мене не. Всеки си има разбиране за себе си и за живота си и никой няма да се промени..
Не съм много съгласна , не винаги е до подбиране , просто може да не харесваш/обичаш човека до теб по този начин и , ако не е така смисъла на връзката се губи :'))))))))))
Ти ли го писа тва? Щотооо момче все пак.. Иначе и първия и втория вариант ги има при мен и случаите са еднакви, но не се замислям.. Може би чак когато имам проблема, успявам да усмисля случаите му.. Иначе браво, ако е от теб.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Като се запознаваш с някого мисля, че всеки, независимо дали е повърхностен или не , гледа 1во външния вид. Това което искам да кажа е , че ако постоянно се хвърляш на най-красивите момичета и те все те отблъскват причината не е в теб ми в това, че те си търсят "друг вид момчета", а и както виждам ти не си маркирал/а цитата от NB ( nota bene) нататък където изяснявам какво имам точно в предвид![]()
Баш съвсем в теб си е. Във външния ти вид. Може да е и в характера ти, беш ли го. Написал си един куп глупости. И какъв е извода от цялата ти тирада? Всяка жаба да си знае гьола? В крайна сметка, е тъпо да ми обясняваш, че понеже ТИ ме намираш за грозна, нямам никакъв шанс Марио Касас да ми обърне внимание. Всеки може да говори за себе си, но недей да генерализираш и да ни поставяш всички в рамките на своя тесен мироглед.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Според мен са го порязали няколко пъти и идва да проповядва да се задоволяваме с малко, да правим компромиси и т.н.
Ми, мерси...
Това, че ТИ не можеш, не значи, че другите не могат. И не, дори не знам кой е Марио Касас и как изглежда, ама не се притеснявах да заговарям адски красиви момичета/жени, когато бях свободен. А и ми се получаваше, хах...
Eй тоя от една испанска/мексиканска сапунка за тийнейджъри.
Ми кво пък, не е идеално лош![]()
А идеално лош не е в никакък случай :д
Ако му махнем лицето, ще е пич и половина. *кхъ, кхъ*
Е, има и по-добри снимки.
Както и да е, не го очаквам да ми чукне на входната врата и да каже "тръгвай", така че няма кво да го обсъждам![]()
Оле боже. Откъде накъде някой ще категоризира хората по нива? Тоя е много як - следователно е високо ниво, а еди коя си е по-ниско, значи да не се надява. Живееш във филм на Дисни май. Ако хората се съдеха само и изцяло само по външен вид и то с точно определени критерии, а не индивидуално, вероятно тази "теория" щеше да има някаква основа. Изненада: Има нормални мъже, които не биха се хванали с моделите на кака Виктория, както и куп обикновени момичета, за които Марио Касас (когото и аз видях за първи път току що) е зализан и неприятен. Аз не го харесах, примерно. Накрая всичко опира до това какъв си отвътре. Дали имаш подход, дали си забавен, умен, добър. Външният вид привлича, но далеч не е съдник номер 1. Защо гимназиален учител да не е на нивото на моделка, м? Защото си изкарва прехраната с акъл, а не с цици ли? Добре. Или, защото евентуално е по-беден? Такива псевдо теории може да развива само човек, който гледа свръх повърхностно на нещата. Няма категории. Има различни вкусове. А хората са многопластови. Приказката за Пепеляшка не важи в реалния живот.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не съм съгласна, че многото потбиране е нещо негативно. Напротив! Всеки си има нещо като "изисквания" и очаквания за бъдещия си партньор. Да потбираш е съвсем естествено и необходимо! Иначе, ако даваш шанс на всеки да е с теб, дори и да не го харесваш на външен вид, в крайна сметка ще се окажеш накрая 18-годишна, била с тоя и оня за кратко време, че чак сама съжаляваща, че е била с тях.
Никой не е перфектен, но някои хора си имат много по-малко недостатъци от други!
Германски форум- задаваш въпрос-отговарят ти;
Руски форум - задаваш въпрос, и на теб ти задават;
Български форум - задаваш въпрос-всички ти обясняват колко си тъп.
аз просто изразявам своето мнение не е нуЖно да ме нападате чак толкова ......
Ти не изказваш мнение.
Ти ни даваш акъл как да си живеем живота. А това на никого не се харесва.
виж ся не изчетох целия ти пост, но при вече наличен първи параграф и мое мнение, съм длъжна да оспорвам. в края на краищата всеки си знае цената, не е въпроса да дадеш шанс на абсолютно всеки, тва едно че е някак си невъзможно, второ има и такива хора, на които знаеш разбира се, как им викат, тъй като целите им са ясни - внимание, секс, слава или всяко подобно нещо, което те въприемат като душевен и материален комфорт и щастие, за което се сетиш, но дори любов, търсена У ВСЕКИ, се възприема като курвенщина. както искаш го разбирай.
второ, за да ти бъде наистина в свои води с някого, трябва да го усетиш по - специален, просто първата ви среща заедно и ти трябва да усетиш НЕЩОТО. не просто, има сладка усмивка и хубава (да речем) заплата, дай да го изтърпя 3-4 години и бум да се женим, просто защото живота си тече и си нямаме друга работа, а и той ще ни заобича, популацията също в някои държави е доста нужна. както и да е. така че, когато не си достатъчно узрял, не можеш да вадиш такива заключения, не визирам себе си като вече зрял характер, но просто на пръв поглед си е глупаво само като погледнеш такива резки заключения относно неща, които не могат да бъдат винаги на 100% еднакви, ефективни и приложими. това ехубав ден
Това е супер грешното. Няма как да не очакваш реакция,пускайки такива глупости и да казваш "не ме нападайте", еми никой не те напада, хората по-скоро защитават гледните си точки.
Ако харесваш определен тип момичета, но мислиш, че единствено по външен вид не си им в категорията, имаш два варианта:
1. Постигаш задоволителен външен вид и преследваш каквото искаш.
2. Комплексираш се и си занижаваш стандарта.
А да не говорим колко грозни момчета познавам, които си имат красиви приятелки и обратното. Така че цялата работа с "прекалено много подбирате" е абсурдна, всеки си търси спрямо критериите и в това няма нищо лошо.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: