- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за речта на президента?
Изобщо не се интересувам от политика, още по-малко му слушах речта на тоя на 31 срещу 01, но реших да я чуя сега тъй като имаше даден линк.
Не мога да кажа нито, че не я харесвам - нито, че я харесвам. Беше скучна(както винаги), но пък си каза правилни неща.
И въпреки всичко е по-добре от това, което очаквах. И все пак трябва да смени този, който му пише речите.
А всъщност за всичките години, от както се помня (Първанов беше президент, предния не мога да се сетя как е изнасял речи) Първанов винаги е бил прав докато изнася речта. А Плевнелиев беше седнал. Като цяло това ми беше странно. За мен лично това е грешка, но може и аз да мисля грешно.
Това сигурно е последния път, в който ще обсъждам някой политик като цяло, тази година.
*сън*
"Предния" президент преди Първанов беше Петър Стоянов.
Да ти разбия фантазиите, речите не са направени да са център на купона, а да вдъхнат оптимизъм в и без това депресирания ни народ.
Наясно ли си, че от комунизма насам по един и същ начин президентът е изнасял речи - прав, на сив фон, зад трибуната - сега се внася промяна, при това доста успешно според мен. А за останалото - нямам право да го коментирам.
Потърсете "Пампорово" в гугъл изображения и ще разберете какво е предизвикало грешката.