.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Изобщо не се интересувам от политика, още по-малко му слушах речта на тоя на 31 срещу 01, но реших да я чуя сега тъй като имаше даден линк.
    Не мога да кажа нито, че не я харесвам - нито, че я харесвам. Беше скучна(както винаги), но пък си каза правилни неща.
    И въпреки всичко е по-добре от това, което очаквах. И все пак трябва да смени този, който му пише речите.

А всъщност за всичките години, от както се помня (Първанов беше президент, предния не мога да се сетя как е изнасял речи) Първанов винаги е бил прав докато изнася речта. А Плевнелиев беше седнал. Като цяло това ми беше странно. За мен лично това е грешка, но може и аз да мисля грешно.

Това сигурно е последния път, в който ще обсъждам някой политик като цяло, тази година.
    *сън*

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    не зная кво говоря, ама си го говоря ей така за да кажа нещо
    "Предния" президент преди Първанов беше Петър Стоянов.
    Да ти разбия фантазиите, речите не са направени да са център на купона, а да вдъхнат оптимизъм в и без това депресирания ни народ.
    Наясно ли си, че от комунизма насам по един и същ начин президентът е изнасял речи - прав, на сив фон, зад трибуната - сега се внася промяна, при това доста успешно според мен. А за останалото - нямам право да го коментирам.
    Потърсете "Пампорово" в гугъл изображения и ще разберете какво е предизвикало грешката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си