- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е с друга,какво да правя?
Ако няма изгледи да се събирате, просто му отмъсти. Хвани се и ти с някой и започни да му се перчиш с новият ти, за да види, че не хубаво. Аз така направих преди време, и въпросният бивш започна да ме ревнува яко от новият ми, демек му натрих хубавичко нослето, но това работи само ако бившият ти все още го е грижа за теб, иначе би му било все тая.
Повечето значи сте еднакви, DragonLady. И на мен ми го приложиха този номер и 2 месеца по-късно още не мога да се отърся. Звучи ми детско. Скъсали сте - той си намира друга, а ти му отмъщаваш. Защо по дяволите мъстиш, за нещо, което той не прави с такъв умисъл, какъвто ти. Иначе го споменах като вариант де - ако на човека му пука, можеш да му го начукаш. Да се възползваш - не е човечна постъпка, но е вариант.
Е, пък това е много тъпо, ама мноооого.
Авторке, явно човека е продължил живота си, а това е нещо, което и ти трябва да направиш! Независимо дали има чувства между вас или не, връзката е приключила и няма да се съберете(ако това искаш?!). Дори и да се съберете - ще е за кратко и просто ще си удължите агонията.
Не го мисли, не се интересувай от любовния му живот, излизай с приятели, след време, когато се почувстваш готова излез и на среща...и така. Ама, това с отмъщението е детинско и един вид ще използваш "новия". А според мен граничи с "жалко" да бъдеш истерична използвачка..!