- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стари неща в нова форма
Здравейте,
със сигурност ви е писнало от такива теми. Аз ви пиша, защото просто ме е яд на живота, на шибания късмет и на това, че не се получи така, както исках, че не изживях това, което исках да изживея, докато бях студент, освен купоните и случайните флиртове.
Сега съм на 23, докато учех се запознах с едно момиче от моя курс, което много харесах. Харесваше ме, но не ми върза както се казва. Аз опитвах от време на време. Това беше преди няколко години. Бях я вече преодолял. Скоро обаче ми се обади и дойде за Нова Година при мен и се видяхме. Беше с друго момиче, за което ми каза, че й е интимната приятелка, т.е. че са обратни. Изкарахме хубаво иначе двете вечери, в които бяхме заедно. Яд ме е, че тя е всичко, което искам от едно момиче - и като външност, и като разбирания,и като интелект... абе дори си мисля, че няма да намеря такава като нея, с нея просто имам тръпка. Усещам, че ме харесва по същия начин, както аз нея - едно на ръка външно и второ - като характер, чувство за хумор и т.н. Когато съм опитвал да говоря с нея, че искам да имаме сериозна връзка, тя все някак си отбягва, не говори, не мога да я разбера. Затова бях приключил с нея, но след като ми се обади изникват някакви въпроси, но пък и това, че се прави на обратна не мога да го разбера - питах ги и ми казаха, че наистина са такива. Аз съм сериозен човек, искам сериозна връзка с момиче, но просто ме е яд, че не станаха нещата и преди, и сега. Знам, че с нея нищо сериозно не може да стане - говоря за семейство - тъй като не иска да говорим за това. Но просто я харесвах.... Знаете какво е да искате грешния човек.
Мерси за вниманието, исках да си излея мислите. Вие какво мислите?
Ми... хвани се за ташаците и не се жалвай като кифла. Мадамата по всякакъв начин ти показва е не те иска.. но ти упорито се терзаеш и мислиш, нищо че ти е ясно че няма да се получи.
не бъди, като малко дете, което напук че са не са му купили играчката ще иска само нея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
На 23 това изобщо не трябва да ти е през ушото...Момичета бол,сериозни още толкова...За това действай,а не се жалвай по кифленски истории,щом търсиш сериозен съпътник в живота....
Ами какво да се прави, тя явно харесва жени и толкоз. На 23 си бе човек, колко време имаш да срещнеш подходяща жена.. не си на 50!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми може да ѝ е приятно от време на време да общува с теб, но това не значи, че има някакви по-дълбоки чувства.
Според мен ти се ще да намериш някакъв подсъзнателен намек в действията ѝ, но реално няма нищо такова. Ориентирай се към друго момиче.