- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- женски шпагат
Хмм като по-малка ходех на гимнастика и съответно можех, сега съм се хванала пак да го постигна и ми стана интересно да питам момичетата дали има такива, които са се учили не като деца и дали някой им е помагал. Имам вече сериозен напредък, но ми остава сериозно разстояние отдолу, достатъчно да може да доведе до травма и ме е страх да се пусна. Дали да си потърся другарче да ме тика надолу?
чува ли се вятъра, който преминава отдолу?![]()
И помни, че ако не се чувстваш все едно ще умреш, значи не се опитваш!
А само да питам това помага ли по някакъв начин на дупето?Всеки според интересите си
![]()
jasmer
Ходех няколко години на гимнастика, когато бях по-малка, пластична съм като цяло. Спрях гимнастиката преди години, когато реших, че ми се занимава само с баскетбол, но и до ден днешен си правя шпагат без проблем. Има някои упражнения, които помагат за поддържане на пластичността, като цяло обаче внимавай.
Давай мъжки,там вече си ебало мамата ..
Първоначално написано от ledenakrasota
Тва е абсолютна простотия..познавам поне 6 момичета, които могат и са девствени![]()
jasmer
Днес имам годишнина от първия ми път, така че не ме притеснява :Д Но и изказването ти е лишено от смисъл.
Педи, много е хубаво, че си го запазила, поддържай си го.
Канисе, за мен е красиво и като гледам Марта Вачкова с всичките си килограми как го прави без проблеми, се чувствам като пън.
Та чудех се за другарчето, струва ми се по-леко, ако някой те придържа и натиска, за човек, който няма от специалните уреди.