.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако си момче, влизаш. На допълнителния прием имаш повече възможности с матурата, но всичко зависи от вече заетите места.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Ако си момче, влизаш. На допълнителния прием имаш повече възможности с матурата, но всичко зависи от вече заетите места.
    Момиче съм Ще ходя на изпит, повече от ясно е, но дипломата ме притеснява. Надявам се да вляза от първо класиране, защото за второ поне по това, което съм чела места няма /специално за единствената специалност, която искам в СУ/.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Момиче съм Ще ходя на изпит, повече от ясно е, но дипломата ме притеснява. Надявам се да вляза от първо класиране, защото за второ поне по това, което съм чела места няма /специално за единствената специалност, която искам в СУ/.
    Коментарът ми се отнася до автора.
    Дерзай, миличка, защото и шестиците не ни оправят в СУ. Връзкарчетата са с предимство. Когато аз кандидатствах, борбата беше жестока. Випускът след мен беше на светлинни години от моя набор. Останаха доста дупки по хубави специалности и доста желани, а по мое време уж "маловажни" специалности бяха запълнени. Всичко е много индивидуално и всеки ще ти каже нещо различно. Важното е да слушаш себе си да си вярваш и да не се водиш по чуждото мнение на сляпо.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си