- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с друга ?
Здравейте! Имам приятелка отскоро, но поради една или друга причина не можем да правим секс. Държа на нея, имам чувства към нея, разбира се, но нали се сещате, че не може без секс. Наскоро стана белята с една моя съученичка... всъщност не е станала още, но е на път да стане, тоест да правим секс с нея, просто секс иначе ще продължавам да съм с моята приятелка. Аз съм пълен идиот, но момчетата предполагам ще ме разберат... не става само ръчна. Дайте някакви съвети! Какво да правя ?
Или си дръж пишката в гащите, или зарязвай тая дето я залъгваш, че държиш на нея.
На 16год. не можел без секс. Да, бе. Намерила се една дето е навита да ти пусне и ти да не изтървеш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Давай с другата, но после задължително разкажи на тази дето обичаш.
така така приятел ..... който подбира - маструбира ахахахх !!! Карай си работата сам иначе ще закъсаш. Плюс това само секс нали няма да има любов и чуства ?
Отрежи си го...Първоначално написано от Mr Izzy
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
Ако толкова държеше на приятелката си нямаше да си готов да ходиш при някоя щот' ти е навита...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първо скъсай с момичето. Щом държиш на нея, значи не искаш да страда, затова вместо да й изневеряваш, я остави.
После - имаш свободата да правиш каквото искаш, с която искаш.
Вярвай ми, ще си спестиш много драми и сега и за в бъдеще.
Кажи на твойта бързо да отваря краката и да се научи да лапа
Каква е причината, временна или постоянна ? На колко сте ? Това с оная другата за веднъж ли искаш да е, или си го представяш като нещо от сорта 'приятели с привилегии' ?
По каква причина не правите секс?
Ако твоята стиска краката - твой проблем, преодолей го.
Ако е по лекарска заръка и важи за един от двамата (очевидно за нея) - суперльольо ще си, ако не изчакаш момичето да се оправи.
[QUOTE=TheBeliever;10549294]Или си дръж пишката в гащите, или зарязвай тая дето я залъгваш, че държиш на нея.
/QUOTE]
+1
ти изобщо държиш ли на приятелката си?
отиваш при лесното, щот си решил ,че ти ce ебе..
щом си с това момиче,колкото е нужно,толкова ще чакаш.. като не остави я. Просто не я лъжи , супер противното нещо![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Ами ако да речем, ти си с някоя мацка, имаш чувства към нея, а тя се ебе с други зад гърба ти и се прави, че ти е вярна? Ти как ще се чувстваш?
На 15-16 е напълно нормално момиче да иска да изчака преди да си загуби девствеността.
Ти НЕ държиш на нея, щом си мислиш за изневяра, особено при положение, че сте заедно от скоро. И я дефинирай какво за теб са "чувства", защото аз като имам чувства към някой, а не просто симпатии, обикновено не се интересувам от други.
ЗАРЕЖИ момичето и си прави секс с който си искаш. Заслужава 100 пъти по-добър от теб.
Това, че с приятелката не можете да правите секс (по каквито и да е причини) не означава, че треа да ходиш при друга..
Остави момичето да си намери свястно момче.
Трагедията е пълна...
Трябва наистина да си голям тъпак,за да спиш с друга,докато си имаш приятелка,която уж обичаш..По-добре първо скъсай с нея и тогава го прави с други.Излишно е да я залъгваш.Не можеш да си представиш колко ще я нарани постъпката ти.Защо не поговориш с нея за това?
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Това скъпи мой се нарича изневяра !!
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ако не ти е некомфортно го направи, ама от личен опит ще ти кажа, че е много лоша идея и по-добре да се откажеш.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick