- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво разбирате под "секси облечен/а"
Какво за вас е "секси облечен човек'' Съжелявам за тъпия въпрос, но на скоро разбрах, че доста хора го разбират по-различен начин и искам и тука да чуя мнения ;д
облечен с дреха,която е все едно шита за него,хубава,елегантна и да подчертава хубавите извивки и да скрива не чак толкова хубавите за навън.. иначе има доста различни варианти.. ако искаш да си секси за приятеля ти примерно е различно.. и все пак г/д. това
Дреха, която ти подчертава извивките на тялото, бижута, акцентиращи на правилните места. Но според мен 'секси' на първо място е харизма, излъчване и поведение, после са дрехи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За мъж - доста комбинации могат да са (лично за мен). Черна тениска, която подчертава широките рамене и гърба плюс дънки. Сако и по-официални обувки. Едноцветна риза в по-смел цвят - зелено, лилаво, червено. Или пък най-обикновен по-изрязан потник за във фитнеса. В доста ситуации един мъж може да е стилен и секси.
За жена - лично аз не се чувствам секси в дънки и кецове, съответно не преценям носещите тази комбинация като секси. Не че е лоша, просто за мен не е секси. Токчетата за мен са задължителен елемент за това излъчване. Оттам нататък - дали ще е къса рокля или впити дънки - зависи от мястото и компанията.
Добре, а тогава може ли да качите снимки на това, което за вас е секси ;д
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...r:96,s:0,i:375
Не, шегувам се
Тръгнах да търся снимки на мъже в костюми и осъзнах, че то си зависи от самия мъж. Някои (макар и млади) изглеждат кофти - в смисъл, стилно, но не секси. Други определено бих награбила.
Същото и с черните тениски/потници.
Секси е излъчване, не облекло. Можеш да си секси и в широка тениска и изтъркани дънки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Понятието "секси" е различно за всеки, няма определен типаж. Хората са различни и съответно имат различен вкус. По мое мнение, секси е маниер и женственост, а не облекло, ако го излъчваш - твое е, независимо дали си с дънки или токчета. При мъжете е същото, ако няма маниер и излъчване, няма го и понятието "секси".
За мъж по-скоро се крие в излъчването, походка, поведение, не толкова в това конкретно какви дрехи е облякъл. Но, да кажем, обувки + дънки/спортно-елегантен панталон + риза/хубава блуза/пуловер + кожено яке е първото, което ми изниква в акъла.
За жена задължително е да е с хубави високи обувки и нагоре вече каквото и да е, но да е по тялото. Привлекателен грим + съобразена прическа.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Няма такова понятие като секси облечена... ти или си секси или не си, въпрос на себеусещане е, а не на дрехи или липсата им...
Секси излъчването, както и сладурското, детинското и което и да е друго излъчване не са следствие на дрехите. Както и да се облечеш, ако го нямаш онзи харизматичен чар няма да се получи.
И все пак високите токчета за мен подчертават женствеността, рокля която да не е най - най къса ( че поне за мен бият не на секси, а на кифленско), червен лак и хубав опушен грим, руж, къдрици, големи обици .. останалото е елегантно и стилно.![]()
Първо трябва самият човек да излъчва сексапил, дрехите просто го подчертават.
И все пак под секси облекло при жените разбирам високи обувки, дрехи, които подчертават талията или дупето, деколте, което не е твърде дълбоко.
При мъжете е относително. Един мъж ако има хубаво тяло и обикновен потник може да му седи секси. Иначе признавам, че намирам смокинга за особено секси ;д, но това си е официално облекло.