.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен
    ^Уикипедия ли помогна с отговора или си някакъв самопровъзгласил се за гений ?

И все пак - за Словения, Словакия или Беларус какво знаеш ? Литва ? Латвия ?

За мен конкретно са тъмна Индия. То и за Сърбия, Румъния, Фиром, Албания етц също нищо нямаше да знам, ако по Бог знае каква причина не ми се налагаше да уча балканска история в 12 клас.

К'во толкова се пените не сгрявам...
    Като живях няколко месеца преди доооста години в Англия най-вече съм чувал подмятания, че българите били по-мургави (на която им представа контрастирах, затова изобщо са го и повдигали на въпрос) и ни е бедна държавата. Толкоз.
    В нета пък основно ни мислят за някакви хейтъри и злобари, но това си е с право.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^Уикипедия ли помогна с отговора или си някакъв самопровъзгласил се за гений ?

И все пак - за Словения, Словакия или Беларус какво знаеш ? Литва ? Латвия ?

За мен конкретно са тъмна Индия. То и за Сърбия, Румъния, Фиром, Албания етц също нищо нямаше да знам, ако по Бог знае каква причина не ми се налагаше да уча балканска история в 12 клас.

К'во толкова се пените не сгрявам...
    Като живях няколко месеца преди доооста години в Англия най-вече съм чувал подмятания, че българите били по-мургави (на която им представа контрастирах, затова изобщо са го и повдигали на въпрос) и ни е бедна държавата. Толкоз.
    В нета пък основно ни мислят за някакви хейтъри и злобари, но това си е с право.
    Не Уикипедия-господина ни по география има познати в Зимбабве и е ходил там. Пък и на повечето африкански държави независимостта е обявена около 1960г. Не ме изпитвайте по география

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си