.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Hybrid View

Обърнах си режима, сутрин не мога да стана, нощем не мога да заспя.. бахти гадното. Трябва да се учи много, нямам идея как ще стане тези дни това, утре някви излизания пак, на 7ми няма начин да седна да уча... тааааааааааааа от вторник сериозно сядам.

Гушкаво ми е, искам да се видим.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Обърнах си режима, сутрин не мога да стана, нощем не мога да заспя.. бахти гадното.
    Да, по дяволите. Седмицата преди НГ ми развали градения с години режим. КАК става ноя номер?
    А утре ще ставам най-късно в 10 да уча. Гр.
    Поне си прекарвам спокойна вечер...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Обърнах си режима, сутрин не мога да стана, нощем не мога да заспя.. бахти гадното.
    И аз така. А този месец започвам с първа смяна и въобще не искам да си представям каква мъка ще ми е.

Чувствам се спокойна.
    Остават по-малко от 20 часа с него и за пореден път трябва да го изпратя на гарата. Моментът, който най-много мразя.
    Хубавото е, че към края на месеца ще мога да отида при него. Миналият път беше много забавно, запознах се с колегите му, разведе ме из града.
    Още не е тръгнал, а вече ми липсва.
    Поне имам достатъчно тестове, с които да си убивам времето.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    И аз така. А този месец започвам с първа смяна и въобще не искам да си представям каква мъка ще ми е.

Чувствам се спокойна.
    Остават по-малко от 20 часа с него и за пореден път трябва да го изпратя на гарата. Моментът, който най-много мразя.
    Хубавото е, че към края на месеца ще мога да отида при него. Миналият път беше много забавно, запознах се с колегите му, разведе ме из града.
    Още не е тръгнал, а вече ми липсва.
    Поне имам достатъчно тестове, с които да си убивам времето.
    На какво разстояние сте, че чак на края на месеца?

Добрееем, станах в 10. Сега се мобилизирам и започвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си