- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
След малко излизам да се видя с дружка , а след това се прибирам да поуча малко...глякс.
усещам как чувствата ми стават все по-силни и това ме озарява.
maDamn
Мързи ме, но се усещам в кондиция да уча. Нямам оправдания този път.
Отивам.
Ще ме води на сладкарница.Сладур.
Но май съм в настрение за нещо малко по-различно...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ооооо есктра съм снощи бяхме заедно отново а това ме зарежда адски много и поздрав за всички съфорумци: http://vbox7.com/play:62e4fc5167
Страшно съм доволна от себе си, подготвих се перфектно за даскало и в понеделник ще съм пушка на всички контролни/изпитвания.
След малко пък се очертава излизане, което много ми се ще да пропусна, ама точно сега няма начин.
Чудничко, чака ме вкусно похапване и после учене,поне е по история
А иначе , чакам да си го чуя ,че днес само за малко се чухме и откачам.
maDamn
Ми добре. Вкъщи съм си. Почивам си на топло. Лежа си пред тв-то. Мързел яко. Имам си цигари + литър и половина винце изпих, но ще пийна още малко.
Много съм добре, а събота е такъв смотан ден по принцип.
Притеснено ми е. Наплаших се.
И ми е студено. Уморено. Тъжно. Мех. Поне се видях с готини хора.
Доучвах от вчера...Писна ми. Да минава тая седмица и всичките класни, че изперквам.
Не знам,защо,но съм страшно самотна и отегчена от живота ;x
блъснах колата , скоростната кутия си еба мамата и до трета не включва , гадната курва елена не лафи , а имам да уча за изпита на 7 , готина история
Изморена...
THE END ;д
Ама голяма наглост значи... Аз искам да говоря с него,да му кажа нещо,а той 'Въобще не ме интересува дали ше си намериш друг ,аз квото съм направил това е. ' wtf?! Алоо...има една приказка 'Уважавай този,който до вчера си обичал' . Дори и да не сме се обичали никога,все пак сме били заедно . Разбирам,че е имало моменти,когато съм се държала гадно,ама ВЪОБЩЕ не беше нужно да се прави на 'гъзе' . Кво ли се учудвам , каквито приятелите,такъв и той...нали ги чух как се обаждат от другата страна. Ай сиктир ! Не ме интересува... Ще ми вика 'не ме интересува' ,ами като е така - майната ти. Аз исках да се разделим като нормални хора,а той ще ми се прави на важен по телефона.Като не знаеш как да говориш с мен,значи евала на МЕН ,че съм взела правилното решение.
Последно редактирано от SuNsEt : 01-05-2013 на 19:57
апф ай още 1 ден и на училище -.-
искам пак в Пампорово <3.
http://ask.fm/iwwkaa
Хубава сутрин, още по-хубав следобед и прекрасна вечер. Обичам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хухаухйуахйахахаууах, к'ви раЛти доживях... ?!?! xDDDD Не знам да плача ли, да се смея ли ? Е, нищо де, и аз бях така преди, важното е да сме живи и здрави![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Обърнах си режима, сутрин не мога да стана, нощем не мога да заспя.. бахти гадното. Трябва да се учи много, нямам идея как ще стане тези дни това, утре някви излизания пак, на 7ми няма начин да седна да уча... тааааааааааааа от вторник сериозно сядам.
Гушкаво ми е, искам да се видим.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ай чaл, отиам да ZzZzz xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И аз така. А този месец започвам с първа смяна и въобще не искам да си представям каква мъка ще ми е.
Чувствам се спокойна.
Остават по-малко от 20 часа с него и за пореден път трябва да го изпратя на гарата. Моментът, който най-много мразя.
Хубавото е, че към края на месеца ще мога да отида при него. Миналият път беше много забавно, запознах се с колегите му, разведе ме из града.
Още не е тръгнал, а вече ми липсва.
Поне имам достатъчно тестове, с които да си убивам времето.
И спря да се върти за миг земята..