- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Зделка
Че са лесни, лесни са. Че съм ги правила още в 7-ми клас - правила съм ги. Че езиковата част е подигравка - подигравка е. Че ми писна хора в 12-ти клас да не знаят кво е "антоними" - писна ми.
Не знам за вас, ама аз доста уча по литература, за да наваксам пропуски от 11. клас, а и даскалката ми в 12. ни гърчи доста. Не знам колко десетки разработки съм изчела и продължавам.
Аз не говоря за взимане, говоря за оценка над 5.70, да речем.
Пантерата
Temet Nosce
벨야카
Изкарах 5.63 на матурата по БЕЛ без никаква специална подготовка. Нито съм чела разработки, нито съм правила тестове, нищо. Каквото съм научила в часовете, това. Имахме един ЗИП по БЕЛ в 12-ти клас, за да се запознаем с произведенията, за които не ни оставаше време в редовните часове. Главно четяхме Далчев и Багряна, на фона на акустична китара, и си говорехме за нещата от живота.
Безпредметно е да се шашкате толкова за тези матури. Ще се повторя - като ти минат матурите ще си на нашето мнение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Факт.
Мен въобще не ме бъркаше нито дипломата, нито оценката, та не просто не си давах зор, ами буквално не прочетох и 1 страница за матура цяла година. Изкарах 5,80 и кусур, при все, че наистина не бях седнала да уча нито веднъж, а на училище почти не ходех, защото нямаше никакъв смисъл.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()