за 12 годишен мма-ец много се биеш
Първоначално написано от TrollFaace за 12 годишен мма-ец много се биеш Годините нямат значение, а сърцето
Първоначално написано от sexy15 Годините нямат значение, а сърцето а аз се чудя що си ми толкова .. как да ти го кажа по-меко... смотан .. не ми се обиждай,годините са ти виновни п.с. а ако не си на толкова е добре да спре да ти личи
Първоначално написано от FuCKkK13 а аз се чудя що си ми толкова .. как да ти го кажа по-меко... смотан .. не ми се обиждай,годините са ти виновни кво ми лафиш пък ти бе, да съм те питал рахит долен
Първоначално написано от sexy15 кво ми лафиш пък ти бе, да съм те питал рахит долен опа.. забравих че ще ме набиеш,извинявай
Първоначално написано от FuCKkK13 опа.. забравих че ще ме набиеш,извинявай ще ти скъсам ръката и ще те бия с нея, после ще те изнасиля като куче
Първоначално написано от sexy15 ще ти скъсам ръката и ще те бия с нея, после ще те изнасиля като куче ти така ли си се появил ... лоша съдба... майка ти как ти сподели толкова ужасно нещо ? ти как се почувства ?
Правила