.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: FCE; GRADE: A

Hybrid View

Аз имам САЕ с ниво В (78% като процент) държан преди 2 години,доколкото знам FСЕ имало някакво време,за което бил валиден,САЕ нямало,иначе ако ще държиш после САЕ той е много по-труден от FCE,в у-ща Европа съм се готвил и са ми показвали примерни варианти на тестовете.Иначе документ за FCE не е еднакъв на САЕ.За каквото държиш изпит за това ти дават документ-ако искаш САЕ държиш изпит за САЕ,ако искаш FCE-изпит за FCE.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Цитирай Първоначално написано от ninjaiscrazy Виж мнението
    Аз имам САЕ с ниво В (78% като процент) държан преди 2 години,доколкото знам FСЕ имало някакво време,за което бил валиден,САЕ нямало,иначе ако ще държиш после САЕ той е много по-труден от FCE,в у-ща Европа съм се готвил и са ми показвали примерни варианти на тестовете.Иначе документ за FCE не е еднакъв на САЕ.За каквото държиш изпит за това ти дават документ-ако искаш САЕ държиш изпит за САЕ,ако искаш FCE-изпит за FCE.

FCE и той е безсрочен. Ами аз го държа тази година, но всъщност не ми трябва, но ще го правя, защото догодина искам да държа IELTS и ще ми е по-лесен, като съм "минал по пътя" вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си