Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
Ахах, много забавно ми стана... Значии, ако ти беше тоолкова запозната, щеше да знаеш, че ако са те пробивали там с пистолет на г/д четвъртия ден се сменя с "истинска".. и да, аз си я смених.. Също така е МНОГО по-добра идея първата ти обеца за вежда да е с право колче, а не извита. Моля те ПОМИСЛИ как стои кожата с извита и как - с права.. Другото, което ще ти кажа е че колкото и да не ти се вярва, ВЪОБЩЕ не са ми дърпали веждата, просто намести пистолета и ме проби като за разлика от пробиването с игли не усети нищо както по време на пробиването, така и до ден днешен.. Промивах я главно с ракия и малко със спирт 1-2пъти на ден.. Вече е 3та седмица и не я промивам с нищо..
Не си мисли, че съм некфа пикла, която не мисли за здраве.. просто не полагам с много повече от необходимата нужда..
Да не си се ровила напред-назад и да направиш грешката да се пробиваш с постолет, е незнание. Да твърдиш обаче, че е добра идея да дадеш 10 лева (може и по-малко, зависи) за пиърсинг със пистолет и че това е по-добро от игла за пиърсинг, вече е глупаво. И не знам дали се сменя, защото НИКОГА няма да се пробия с пистолет за УШИ. Как да помисля?! Моля те, нарисувай ми как седи кожата ако може, че явно съм много тъпо парче и не ти схващам идеята... Иначе с игла СЪЩО не усещаш нищо, колкото и да не ти се вярва на теб. Няма да коментирам спирта (в числото минава и ракията), който изсушава кожата също като кислородната вода и е агресивен към нея, защото навлизаме в тема, по която има само едно правилно решение. А дали си пикла не мога да кажа, но със сигурност се отнасяш с пренебрежение съм здравето си. Не ми говори кое и как става в пиърсинга, бас държа, че не знаеш повече от мен. Все пак се уча да правя такъв и хора с по-голям опит от моя в професията казват, че си върша работата да не кажа перфектно, но добре, макар и да съм аматьор все още. Съветвам те да почетеш малко - сайтове и студиа има бол, можеш да се образоваш от тях и тогава да ходиш да се пробиваш и да спориш за глупости. Съвсем друг въпрос е ако си от малък град, в който няма студио и така или иначе се е наложило да се пробиваш по тоя глупав начин. И още един съвет - гледай по-далеч от носа си.
Колкото до белезите, то остава малка точица и може да се скрие с кремчета за белези ама трябва да започнеш да мажеш още като я махнеш.