:д Виж сега, ти май наистина си твърде тъпа. Окей, имала си късмет. За момента всичко е добре. За момента. Не знаеш какво ще стане за в бъдеще, така че по-добре си замълчи. Гледам, че нямаш нищо кой знае какво за казване и без друго. Само повтаряш, че не мисля, не разбирам, не ме бива и така нататък. Виж сега, магарето и то не разбира от космоса и се опитва да излезе по-умно уж от тея, дето му обясняват като за идиот... Ако ме разбираш.
Също искам да кажа, че възможността пиърсъра да обърка нещо в студио е значително по-малка, отколкото в салона за скубане на вежди. Айде, не ми обяснявай кое съм научила на изуст и кое - разбирам, щото някак си не можеш да знаеш АЗ какво знам. И също всичко различно от правилното, Е грешно до доказване на противното.
1. няма кой да каже на 100% кое е правилно, за да трърдиш, че си толкова безпогрешна..
2. не аз съм тъпата, защото ти доре не опитваш да разбереш къде ти е грешката, ама си хванала да дрънкаш глупости
3. ако ти беше толкова велика, за колкото се имаш, да изкарваш мен тъпа, нямаше да се занимаваш с дупчене (ако се занимаваш с това)
Айде със здраве..
Зайче - тва са бабини истории, не че нещо.. Звучи малко катоо "От компютъра се изгърбваш, а като четеш на тъмно, зрението ти се уврежда" =)
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.