.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: пиърсинг

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    :д Виж сега, ти май наистина си твърде тъпа. Окей, имала си късмет. За момента всичко е добре. За момента. Не знаеш какво ще стане за в бъдеще, така че по-добре си замълчи. Гледам, че нямаш нищо кой знае какво за казване и без друго. Само повтаряш, че не мисля, не разбирам, не ме бива и така нататък. Виж сега, магарето и то не разбира от космоса и се опитва да излезе по-умно уж от тея, дето му обясняват като за идиот... Ако ме разбираш.
    Също искам да кажа, че възможността пиърсъра да обърка нещо в студио е значително по-малка, отколкото в салона за скубане на вежди. Айде, не ми обяснявай кое съм научила на изуст и кое - разбирам, щото някак си не можеш да знаеш АЗ какво знам. И също всичко различно от правилното, Е грешно до доказване на противното.

Повече от фен Аватара на vassy
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    :д Виж сега, ти май наистина си твърде тъпа. Окей, имала си късмет. За момента всичко е добре. За момента. Не знаеш какво ще стане за в бъдеще, така че по-добре си замълчи. Гледам, че нямаш нищо кой знае какво за казване и без друго. Само повтаряш, че не мисля, не разбирам, не ме бива и така нататък. Виж сега, магарето и то не разбира от космоса и се опитва да излезе по-умно уж от тея, дето му обясняват като за идиот... Ако ме разбираш.
    Също искам да кажа, че възможността пиърсъра да обърка нещо в студио е значително по-малка, отколкото в салона за скубане на вежди. Айде, не ми обяснявай кое съм научила на изуст и кое - разбирам, щото някак си не можеш да знаеш АЗ какво знам. И също всичко различно от правилното, Е грешно до доказване на противното.
    1. няма кой да каже на 100% кое е правилно, за да трърдиш, че си толкова безпогрешна..
    2. не аз съм тъпата, защото ти доре не опитваш да разбереш къде ти е грешката, ама си хванала да дрънкаш глупости
    3. ако ти беше толкова велика, за колкото се имаш, да изкарваш мен тъпа, нямаше да се занимаваш с дупчене (ако се занимаваш с това)
    Айде със здраве..
    Зайче - тва са бабини истории, не че нещо.. Звучи малко катоо "От компютъра се изгърбваш, а като четеш на тъмно, зрението ти се уврежда" =)
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    Зайче - тва са бабини истории, не че нещо.. Звучи малко катоо "От компютъра се изгърбваш, а като четеш на тъмно, зрението ти се уврежда" =)
    не че нещо, ама сериозно ли? мен тва са ми го казвали специалисти, обаче ти пак си спориш...
    не че ми пука, просто забелязах, че си бая твърдоглава и се опитах да ти обясня някои работи, но заеби - няма смисъл направо.
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си