.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: въпросче

Hybrid View

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Ако и двамата сте били девствени, малко трудно да пипнете болест без презерватив. Остава риска от бременност разбира се. А за да я навиеш е нужно само да поговорите, за 2 години не се ли научихте да споделяте и обсъждате? Презервативите предпазват от болести.
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от mir4eto93 Виж мнението
    Ако и двамата сте били девствени, малко трудно да пипнете болест без презерватив. Остава риска от бременност разбира се. А за да я навиеш е нужно само да поговорите, за 2 години не се ли научихте да споделяте и обсъждате? Презервативите предпазват от болести.
    Не си права.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Не си права.
    За кое?

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от mir4eto93 Виж мнението
    За кое?
    Че предпазват от болести.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Другарю заралия, доста време са ни учили на това в училище мисля, ама както и да е де, макар че не виждам как може да се хване нещо, при положение че пречат на размяната на интимни телесни течности. Освен ако не се спука де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си