- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка
Момичета и момчета каква тройка бихте правили с две момчета или две момичета и въобще правилили сте нещо такова?
Аз съм правил и от двата вида но най ми допадна с още едно момче.С две момичета едва ли беше тройка - докато се забвлявахме с едната, другата скучаеше...Имах чувството, че иска пуканки или семки.
Бати тъпата тема честно![]()
![]()
![]()
Вива канари...!!
Не съм правила, ама ако ще се случва, ще е с 2 момчета. Друга кокошка в леглото не :Д
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Тройка не, четворка да, с още две момчета по нейно желание.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Правила съм тройка с една моя съученичка и ми хареса .Много мръснишки секс и не сме стояли за пуканки отстрани докато е оправял едната.За тройка с две момчета нещо не съм събрала кураж още, да не говорим за оргията на stambelan
С две жени бих предпочела.
С двама мъже искам да я парирам във фантазиите, защото е на емоционално ниво по-скоро, от колкото чисто сексуално, даже чисто сексуално не ме кефи.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И двете ми допадат донякъде, но на този етап не бих направила нито едното. ;д
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
За двете жени - определено! Това да има кръстосване на шпаги , едва ли ще е приятно преживяване
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ммм, не бих пробвала сега като се замисля,каквато и да е.
Последно редактирано от granger : 01-10-2013 на 13:07
maDamn
Не съм правила, но бих пробвала и двата варианта.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз не съм правила тройка, но ми се иска да опитам с две момчета
навивала съм се да пробвам с 2 момчета и се отказах набързо, не е за мене май като цяло тая история...дразнещо е наличието на трети човек, отвлича ми се лесно вниманието от каквото и да е...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Момче съм бил съм с друго момче и момиче няколко пъти !!! Мерак ми е с мойта и друга мацка.... дано стане скоро![]()