.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Въпросс ???

Въпросс ???

Здравейте , искам за малко помощ че нещо неможах да се справя сам .. значиии можете ли да ми помогнете с предова на : "Човек се учи докато е жив" и "Човек се учи от грешките си" искам да си татуирам една от двете фрази така да ги нарека но искам да е или на английски или на латински ) някой ако може да ми помогне с точен и правилен превод , ще бъда много благодарен .

Ако толкова искаш буквално преведени двете фрази са ти "One learns while they are alive" и "One learns from their mistakes"
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

cliché.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на 102
    Любопитно ми е, ако някой ти беше отговорил, че е "I suck dicks for money" дали щеше да си го татуираш....

Еми представи си поне малко знам езика ... и какво лошо има в това да попитам някой който е по на ти с езика , аз имам идеята за надписа така че не виждам нищо странно в това

Цитирай Първоначално написано от ninjaiscrazy Виж мнението
    Ако толкова искаш буквално преведени двете фрази са ти "One learns while they are alive" и "One learns from their mistakes"
    еми под кое също може да се има предвид това което искам аз ??

Мега фен Аватара на 102
    Еми сега си представи, че тва ти е един вид за цял живот... и ти питаш за надписа в някъв си форум....

Не ми е първи татус ... така примерно ти решил си какво искаш но не си сигурен в правописа му на друг език ко прайм за цял живот е точно заради това ще се посъветваш с някого нали така...

Мега фен Аватара на 102
    Не и с някви утайки от форум....

Незнам ама май и ти си в този форум...

Мега фен Аватара на 102
    Само минавам....

Цитирай Първоначално написано от vankatayankov Виж мнението
    еми под кое също може да се има предвид това което искам аз ??
    Тоест?Написал съм ти ги с One,а не с A man,защото One е по-общо,тоест както ние казваме човек.Иначе замести One с A man ако искаш по-разбираемо за другите,но One е по-добре за надпис според мен,ти си решаваш...
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Цитирай Първоначално написано от ninjaiscrazy Виж мнението
    Тоест?Написал съм ти ги с One,а не с A man,защото One е по-общо,тоест както ние казваме човек.Иначе замести One с A man ако искаш по-разбираемо за другите,но One е по-добре за надпис според мен,ти си решаваш...
    Да мерси много за съдействието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си