.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Prontox
    Guest

Има едно момиче ...

Работата е следната... Има едно момиче по което съм луднал от няколко месеца . Работата е там че е бившата на един авер. И затова в началото не исках да се захващам с нея . Обаче в последствие се промениха работите. Виждаме се доста често . Отскоро вече има приятел даденото момиче ,а преди това мисля че и тя изпитваше нещо към мен . Сега съм малко скаран с нея заради простотии... та въпросът ми е какво да правя ??? Искам да бъда с нея но мисля че изпуснах шанса си... какво мислите вие и какво можете да ме посъветвате . Просто не знам какво да правя и наистина е тежко като я гледам с друг човек до нея ...

Ами ако смяташ,че си си изпуснал шанса продължи напред-don't cry over spilled milk.Ако пък искаш изчакай и виж как ще се развият нещата, а през това време си намери други контакти като втора опция.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Prontox
    Guest
    Това е че не искам втора опция просто усещам на 100 % че ако съм с нея ще бъда най - щасливия човек на земята ... просто като разбрах че си има приятел нещо в мен се скъса . Мисля само за нея немога да си я избия от главата .

Ами тогава изчакай и виж как ще се развият нещата,като искаш поддържай контакт с нея,въпреки,че е нож с две остриета.В който и да е от случаите трябва да действаш и може да боли.Най-много ще боли ако НЕ действаш.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Ако си има приятел, не се занимавай.

Щом си е хванала друго момче е най-добре, да не се месиш. Най-вече, че и ти не си сигурен дали е изпитвала нещо към теб някога.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Споко, след месец-два си ти на ред

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Щом си е хванала приятел,какво очакваш?
    Не вярвам да си е хванала гадже и тайно да си мисли за теб и да те "обича".
    Минавай напред,не си губи времето.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Ако си е хванала гадже , и ако го обича .. определено си си пропуснал шанса
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ако си има приятел, не се занимавай.
    Да...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Не вярвам да си е хванала гадже и тайно да си мисли за теб и да те "обича".
    Кому е нужно?
    То е достатъчно само да си представя как я чука и работата е опечена.

Авторе, обективно седни и прецени кой от двамата има повече вина за проблема, след което й се обади да се видите и да се разберете. Оттам нататък - лесна работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си