.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    be yourself
    Guest

Страх е е да му разкрия чувствата си !!!!

Всичко започна, когато казах на една приятелка, че харесвам едно момче! После тя също ми каза, че го харесва и двете започнахме да си говорим колко е сладко момчето и бля-бля, знаете как е ! На другия ден тя ме предаде като му каза, че го харесвам! Той ме попита дали е истина и аз много ясно - отрекох! Казах му, че не е така, но той продължава да си мисли, че го харесвам, да харесвам го, но не мога да му го кажа, защото малко ме е срам да не би да ми си изсмее в лицето и да каже на всичките си приятели! Моля ви помогнете ми !!!! Благодаря предварително ! )

Какъв е проблема да му кажеш?Кажи му,замисли се-ако просто си седиш така той може да ти се изплъзне.Пък и човек се учи от грешките си.Покани го на едно кафе и му кажи,че го харесваш.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Усещам, че сте пети/шести клас.
    Просто му кажи, дори да ти се изсмее и да разкаже на приятелите ти, всички ще помнят това най-много няколко дни, после ще си намерят по-интересно занимание. ;д

не виждам какво смешно има в това едно момиче да харесва едно момче, ама тва 12 годишните девойки са шашава работа - аз много го харесвам, ма не искам да му казвам и ако евентуално той разбере аз ще отричам, след което ще се жалвам по форумите как не ми върви и съм мега нещастна ........

Това, че си отрекла е много тъпо...вече си на 14 и не си малка и не трябва да се държиш като някакво хлапе. Това,че го харесваш няма нищо лошо, а ако той злоупотреби с теб и твоите чувства, значи е пълен боклук. Ако няма чувства към теб или иска да си останете само приятели то той ще ти го каже и е по добре да ти го каже в очите, вместо да се надяваш напразно. Не трябва да се срамуваш от чувствата си, защото те са твои и никой не ти определя правила....бъди себе си и действай

Кажи му! Той така или иначе вече го е чул и нищо не губиш. Напротви може да спечелиш. Ами ако и той те харесва?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от be yourself Виж мнението
    ...но той продължава да си мисли, че го харесвам, да харесвам го, но не мога да му го кажа...
    Е, нали уж той продължава да си мисли, че го харесваш, ако и той те харесваше, щеше да направи нещо по въпроса.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dianna1997 Виж мнението
    Това, че си отрекла е много тъпо...вече си на 14 и не си малка и не трябва да се държиш като някакво хлапе.

Иначе, по принцип си права...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на besso
    Замисли се, че един ден ще си на 80 години и ще погледнеш назад и много ще ти се иска да върнеш времето назад и да бъдеш малко по-смела, но вече ще е твърде късно. Действай и дано чувствата да са взаимни!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    2 момичета да си говорят приятелски за едно и също момче което харесват...дори аз като момче знам,че това няма как да стане

Виж си ника,бъди себе си,отиди и му кажи пък каквото стане
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    На твое място бих му казал, че го харесвам. Така той ще се влюби в теб, а патката дето те е предала ще остане на сухо! С 1 куршум - 2 заека!!

Голям фен Аватара на slimbo
    Kids today...
    Не можете едно момче да заговорите , на къде отива този свят.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си