.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

След като му признах.....

Както ви казах признах му в Фейсбук за което не съм обедена ,че постъпих добре ,но нямах смелоста да му кажа в очите защото всеки път като се опитвах усещах как сърцето ми се качва в гърлото ,а сега дори незнам как да го погледна ,след няколко дни отново ще се видим в учелище и наистина ми е притеснено ,според вас да му потвърдя ли когато останем насаме и изобщо добра идея ли е?Какво да му кажа?Не искам да го изгубя ....

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Начи невероятния ти план е бил да му признаеш у фейсбук и да не се видите никога повече от притеснение?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ми той вече знае, според мен е най-добре да оставиш нещата в неговите ръце. Ако и той се интересува от теб, ще те потърси

Започнала си нещо,най-добре го завърши-признала си му,като се видите и ако останете насаме му напомни,потвърди и каквото стане-един път живееш,а възможности има много.Опит се трупа със ситуациите.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Супер фен Аватара на MissSunshiinee
    Град
    Пловдив
    Според мен след като си му признала вече,той сам ще те потърси ако се интересува от теб по същия начин.
    По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    А пъкк според мен е супер тъпо да му го признаеш по фейсбук и след това да мълчиш като лигла и да чакаш на него. В 7ми клас и на мен ми заявиха подобно нещо по скайп , след тва нито лук ял,нито лук мирисал. Отиваш , питаш го дали може нещо да се получи. Като - да, супер, като не - продължаваш си и дотам.
    maDamn

Съгласен съм с granger,само да допълня,че ми е много неприятно,като някоя ми се държи по един начин във социалните мрежи,а после ми върти кифленски номера....Като си му признала във фейсбуката,имай смелост и достойнство на живо да се държиш на ниво.

Еми по фейсбук не става...
    Ти на 12 ли си?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от ninjaiscrazy Виж мнението
    Започнала си нещо,най-добре го завърши-признала си му,като се видите и ако останете насаме му напомни,потвърди и каквото стане-един път живееш,а възможности има много.Опит се трупа със ситуациите.
    Най-логично ми звучи

На 15 съм ,просто не издържах вече доста време държах всичко в себе си и търсех начин да му кажа даже на 2-3 пъти но просто се притеснявам доста и не ми достигна смелост

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Не трябваше да му признаваш във фейсбук.
    И ся какво?
    Ще го избягваш, защото не ти достига смелост?
    Така и така вече знае, виж как ще се развият нещата
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    виж ся, звучи сякаш си го направила, за да се опиташ да се оттървеш от душевни терзания с цел разрешаване чрез един или друг начин... звучи като по принуда... признания за чувства, се правят с достатъчно вложена мисъл и желание, а не просто нужда... ако имаше желание, да бъдеш разкрита, а не просто да бъдеш с него, което естествено не е сигурно, би постъпила по спокоен и предимно предпазлив начин. хем момичетата гледате много романтични филми, хем гафовете ви са доста... пс и аз съм момиче, но все пак, мацко, успех.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Грешката е че си му признала там.. по добре е да се видите и да му признаеш и да рискуваш. Ако има нещо към теб ще направи крачката ако не ем сори.
    Последно редактирано от GD : 01-04-2013 на 13:12

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако ще кифлееш - поне измисли някаква по креативна лъжа.. че да се върже по успешно. Аман от слабохарактерни хора....

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Според мен пък не всичко е изгубено ,всеки има момент на слабост!Ако е свестен ще те разбере ,много зависи от него ,според мен е добре като останете на саме да някой да отвори темата и да се разберете

Мега фен Аватара на strawberry88
    А той отговори ли ти нещо, след като му призна? :Д

Супер фен Аватара на cyclops
    Да разбирам ли, че нищо не ти е отговорил? Ако е така по-добре не му го казвай пак нито на живо, нито по фейсбук. Ако не е отговорил най-вероятно не изпитва същото към теб. Ако даде някакви признаци евентуално тогава и този път очи в очи.

Не за добро или лошо нищо не каза и той е на 15

Мега фен Аватара на teenems
    Не мога да си обясня що се вкарваш чак в толкова дълбок "филм"?Квото такова,върви си с гордо вдигната глава сякаш нищо не е станало,а той ако има същите чувства към теб ще те потърси.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Според мен няма смисъл да отричаш ако те пита

И аз така мисля...

Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    Не мога да си обясня що се вкарваш чак в толкова дълбок "филм"?Квото такова,върви си с гордо вдигната глава сякаш нищо не е станало,а той ако има същите чувства към теб ще те потърси.
    точно

Това е отговор Много ме вдъхновяват такива понякога
    -Има ли криза?
    -Не, винаги сме били в криза просто сега сме в голяма криза.

Според мен трябва да му потвърдиш. Естествено от значение е и реакцията му след като си му казала как се чувстваш. От опит глава не боли! Затова мисля, че си постъпила добре. Успех!

Цитирай Първоначално написано от ^.^ Виж мнението
    Според мен трябва да му потвърдиш. Естествено от значение е и реакцията му след като си му казала как се чувстваш. От опит глава не боли! Затова мисля, че си постъпила добре. Успех!
    Така е и според мен е добре да му го кажеш когато сте двамата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си