- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След като му признах.....
Както ви казах признах му в Фейсбук за което не съм обедена ,че постъпих добре ,но нямах смелоста да му кажа в очите защото всеки път като се опитвах усещах как сърцето ми се качва в гърлото ,а сега дори незнам как да го погледна ,след няколко дни отново ще се видим в учелище и наистина ми е притеснено ,според вас да му потвърдя ли когато останем насаме и изобщо добра идея ли е?Какво да му кажа?Не искам да го изгубя ....![]()
Начи невероятния ти план е бил да му признаеш у фейсбук и да не се видите никога повече от притеснение?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ми той вече знае, според мен е най-добре да оставиш нещата в неговите ръце. Ако и той се интересува от теб, ще те потърси![]()
Започнала си нещо,най-добре го завърши-признала си му,като се видите и ако останете насаме му напомни,потвърди и каквото стане-един път живееш,а възможности има много.Опит се трупа със ситуациите.
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
Според мен след като си му признала вече,той сам ще те потърси ако се интересува от теб по същия начин.
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
А пъкк според мен е супер тъпо да му го признаеш по фейсбук и след това да мълчиш като лигла и да чакаш на него. В 7ми клас и на мен ми заявиха подобно нещо по скайп , след тва нито лук ял,нито лук мирисал. Отиваш , питаш го дали може нещо да се получи. Като - да, супер, като не - продължаваш си и дотам.
maDamn
Съгласен съм с granger,само да допълня,че ми е много неприятно,като някоя ми се държи по един начин във социалните мрежи,а после ми върти кифленски номера....Като си му признала във фейсбуката,имай смелост и достойнство на живо да се държиш на ниво.
Еми по фейсбук не става...
Ти на 12 ли си?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На 15 съм ,просто не издържах вече доста време държах всичко в себе си и търсех начин да му кажа даже на 2-3 пъти но просто се притеснявам доста и не ми достигна смелост![]()
Не трябваше да му признаваш във фейсбук.
И ся какво?
Ще го избягваш, защото не ти достига смелост?
Така и така вече знае, виж как ще се развият нещата
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
виж ся, звучи сякаш си го направила, за да се опиташ да се оттървеш от душевни терзания с цел разрешаване чрез един или друг начин... звучи като по принуда... признания за чувства, се правят с достатъчно вложена мисъл и желание, а не просто нужда... ако имаше желание, да бъдеш разкрита, а не просто да бъдеш с него, което естествено не е сигурно, би постъпила по спокоен и предимно предпазлив начин. хем момичетата гледате много романтични филми, хем гафовете ви са доста...пс и аз съм момиче, но все пак, мацко, успех.
Ако ще кифлееш - поне измисли някаква по креативна лъжа.. че да се върже по успешно. Аман от слабохарактерни хора....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Според мен пък не всичко е изгубено ,всеки има момент на слабост!Ако е свестен ще те разбере ,много зависи от него ,според мен е добре като останете на саме да някой да отвори темата и да се разберете![]()
Да разбирам ли, че нищо не ти е отговорил? Ако е така по-добре не му го казвай пак нито на живо, нито по фейсбук. Ако не е отговорил най-вероятно не изпитва същото към теб. Ако даде някакви признаци евентуално тогава и този път очи в очи.
Не за добро или лошо нищо не каза и той е на 15
Не мога да си обясня що се вкарваш чак в толкова дълбок "филм"?Квото такова,върви си с гордо вдигната глава сякаш нищо не е станало,а той ако има същите чувства към теб ще те потърси.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Според мен няма смисъл да отричаш ако те пита![]()
Според мен трябва да му потвърдиш. Естествено от значение е и реакцията му след като си му казала как се чувстваш. От опит глава не боли! Затова мисля, че си постъпила добре. Успех!