.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: оръжие

Hybrid View

Мега фен
    Спрямо тези точки, газовото оръжие може да бъде класифицирано към огнестрелните оръжия, отделен е въпроса че в закона има противоречие с това, че го класифицират като неогнестрелно и го причисляват към сигналните и пневматичните.
    draid, глупости говориш.

ГСО в КНО ще преработиш точно на найци. Преди години имаше едни руски ГСО-та, при които минаваше номера, ама т'ва е далеч в миналото.
    Като цяло газовите пистолети се произвеждат от значително по-...'крехки' спави.

Огнестрелно оръжие е преносимо цевно оръжие, което произвежда,
    проектирано е да произведе или може да бъде видоизменено, така че да произведе,
    изстрел с куршум или !!! снаряд !!! чрез действието на взривно вещество.
    Хората даже синоним са сложили.

сега въпроса ми е защо това нещо не смята за оръжие и мога да си ходя спокойно с него където и да е било
    Мда, и аз си бях играл да си правя coilgun преди време. Де юре нямаш грижи. Заплаши някого и се води нападение с хладно оръжие - в подобна ситуация не можеш да минеш със самоотбрана, дори да е бил такъв случая.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    draid, глупости говориш.

ГСО в КНО ще преработиш точно на найци. Преди години имаше едни руски ГСО-та, при които минаваше номера, ама т'ва е далеч в миналото.
    Като цяло газовите пистолети се произвеждат от значително по-...'крехки' спави.

Хората даже синоним са сложили.

Мда, и аз си бях играл да си правя coilgun преди време. Де юре нямаш грижи. Заплаши някого и се води нападение с хладно оръжие - в подобна ситуация не можеш да минеш със самоотбрана, дори да е бил такъв случая.
    ако му сложа щик ще е нападение с хладно оръжие но моето си е живо пушкало защо не се смята за оръжие обаче?

аде ще подскажа оръжието е римингтон 1866
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си