.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Голям фен Аватара на s40t4
    Алфата но комент.. един приятел си купи.... за една година хвърли 800-1200лв за ремонти...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Стига глупости бе хора. При колите "нов внос" не определя марката, а това колко й е взета душата по европейските магистрали.

Това в момента е една от най-добрите коли в класа си
    http://www.youtube.com/watch?v=_N5u0zzpobU
    Последно редактирано от dimitar_ak : 01-11-2013 на 19:38

Мега фен Аватара на draid
    Рядко на наша земя идват коли под 300 000 км от така наречения нов внос. Особено 2005-2008г.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Това в момента е една от най-добрите коли в класа си
    http://www.youtube.com/watch?v=_N5u0zzpobU
    Очевидно и една от най-грозните.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не винаги фасона е най-важен. Не е идеално грозна. Бих се радвала на такава кола,въпреки че е ми е по джоба
    maDamn

Повече от фен Аватара на Je7
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Очевидно и една от най-грозните.
    Очевидно е, че нямаш никакъв вкус.

Цитирай Първоначално написано от Je7 Виж мнението
    Очевидно е, че нямаш никакъв вкус.
    Ми да, явно съм пропаднал - щом BMW-та и мерцедеси ми харесват, аз съм някакъв без вкус и то било очевидно. Много жалко, а пък как ме разкри само...

Ми да, явно съм пропаднал - щом BMW-та и мерцедеси ми харесват, аз съм някакъв без вкус и то било очевидно. Много жалко, а пък как ме разкри само...
    казваш го с ирония ама си е истина.

Град
    Beyond reality
    масата харесва бмв и мерцедес,ама не са само те марките на пътя. Малко хора в Бг специално могат да си позволят нещо по-добро от тези марки, да не говорим за нещо луксозно. Карат се втора употреба масово.
    Честно казано по-разумно е да караш някоя алфа 2003 примерно,отколкото бмв 1993... Само дето много хора не го разбират,щото нали БМВ и Мерцедес са марките на баровците понякога с тези стереотипи ме убивате!
    maDamn

Защо да са стереотипи? Не може ли да ми харесва, защото ми харесва, а не защото го карат другите? Освен, че хората не могат да си позволят (в България) такива луксозни коли, пътищата са под всякаква критика.

Не казвам, че са само те марките на пътя, харесват ми и VW Golf 4, Audi a4, a7, a8, Q7, VW Passat, Opel Vectra, Astra (най-вече седани, като изключиме голфа), но ако имах достатъчно пари бих си взел приличен Мерцедес, това ми е любимата марка, но явно само вие виждате лошо в товаа. Аз не бих си купил нещо, което не ми харесва!

P.S. По-добре Mercedes от 2003, отколкото SAAB от 2007. И не ангажирам никого с мнението си.

Град
    Beyond reality
    Не казвам ,че е лошо, нито пък че трябва да купуваш нещо,което не ти харесва. Казвам,че не са само тва марките на пътя, и в масата хората не виждат друго освен тях.
    maDamn

draid и dimitar_ak единствено говорят смислени неща.

Нисан например примиера или нещо от сорта Лично аз таква смятам да си вземам след 6-7 месеца. Също така зависи от начина по който караш и поддържаш колата.
    Последно редактирано от dobri4ko2 : 02-02-2013 на 17:56
    БХ ми е

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Да кажеш баш за италианска кола,че е грозна...мм нее
    За друго няма да коментирам,защото въпреки че съм шофьор не разбирам нищо(както и повечето от коментиращите тук)

Е, ти имаш Fiat Bravo, нормално е да кажеш така. Добре че са Ferrari, Lamborghini и Pagani, та да отсрамят Fiat, Alfa Romeo, Lancia и всички останали грозотии. Пф, я погледни Fiat Multiplа, сложи си ръка на сърцето и ми кажи, че е най-хубавата кола създавана някога.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    НЕЕЕЕ това съм го определила за най-смешната кола правена някога заклевам се :Д
    Не го казвам,защото имам фиат. Като цяло италианските коли ми харесват.
    Не съм казала,че харесвам само тях. Другият ми абсолютен фаворит е БМВ <3

Мега фен
    Град
    Earth...
    P.S. По-добре Mercedes от 2003, отколкото SAAB от 2007. И не ангажирам никого с мнението си.
    Бих казал, че си в грешка... Предпочитам моята нова маздичка пред моето старо Audi... Колкото по-ново, толкова по добре!

Добре че са Ferrari, Lamborghini и Pagani, та да отсрамят Fiat, Alfa Romeo, Lancia и всички останали грозотии.
    Редиш Alfa Romeo към графа грозотии?Ебаваш ли се или кво?

ПП:Само да вметна, че ферари е дъщерна фирма на Фиат от 1969 година насам...както и Мазерати...както и Алфа Ромео.
    ПП2:Лаборгинито пък е част от VW Group от '98-ма, което го вади от графа "италиански" коли...
    Последно редактирано от TykaSePisheNick : 02-03-2013 на 13:55

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Редя Алфата, да, изобщо не се ебавам, виждал съм много по-хубави коли, тия определено не са ми по вкуса!

Какво като е дъщерна фирма, като на външен вид колите нямат нищо общо (Ferrari/Fiat, Alfa Romeo).
    И доколкото знам е VAG, VW Audi Group, но карай, сигурно и тука съм в грешка.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Така така... Ауди и Лайнорини са близки да, R8-цата и S8 D4 са с двигател от Galardo 544 коня. Това е единственото което свързва ВАГ-а с италианските коли. И да... фиат е дъщерна фирма на Ферари, които държат Мазерати... за Алфа не съм чувал.
    И да греша не ми пука, щото признавам само Opel & BMW

Град
    София
    Дано да знаеш какво свързва Opel с италианците, защото не е малко.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Не знам, но само знам че моята F-ка е купувана от италия, клуб версията с оригиналните рекаро седалки. По-различна е от изгнилите GL-и. Може да е била направена в италия не знам
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-06-2013 на 12:22

Град
    София
    Споделяне на общи платформи. Например Opel Corsa, FIAT Grande Punto и Alfa Romeo MITO. Също така монтираните дизелови мотори в съвременната гама на Opel са от FIAT с изключение на 1.7CDTI.

Град
    Варна
    D*Rose Не съм съгласен със сравнението между Мерцедес 2003 и Сааб 2007. Имах късмета да се возя на W210 и W202. Останах страхотно разочарован от двете коли. Просто тея приказки Е класа, мерцедес а у... Седнах в седалката - беше изключително твърда и имах чувството, че съм седнал на дървена пейка с малката разлика, че някой пейки са ми били по-удобни от тази "седалка". Вози много твърдо за размерите си, усеща се всяка неравност и друсането е много неприятно. Ужким е среден клас автомобил, а вози като Опел Корса въпреки, че гумите на очиларката бяха 195/65/15. При мерцедес 2000г.+ думата ремонтопригодност не съществува. Слаби скоростни кутии(много малко хора тунинговат подобни коли поради тази причина). Ако не ми се спеше може би щях да пиша повече. Относто W202 - разочарованието ми беше още по-голямо. Да не говорим, че за кола която струва едни 3000лв й свиха комутатора който втора ръка струва 1000лв.

dimitar_ak Никога не съм срещал мнение на човек който твърди, че е добре да смениш маслото преди да закупиш дадения автомобил и после да се откажеш. Предлагам ти след 10 000км да дойдеш на оглед :P

FIAT е концерн. Притежава Алфа Ромео, Lancia и Ferrari които от своя страна притежават Maserati. Alfa Romeo винаги са правили много красиви автомобили и въпреки това новата Жулиета не ми допада, обаче 159 е уникална, а пък дизайна на Brera е убийствен. Lamborgini все още не са извадени от италианските. Въпреки, че VAG ги закупиха правят собтвени автомобили с техни дизайнери, италиански двигатели и т.н. Затова R8 и S8 получиха двигателя 5.2 V10 на Ламборгини - защото техния 4.2 V8 беше трагичен като динамика в купетата на Ауди.

Няма лошо някой да е фен на БМВ и Мерцедес, няма лошо и да е на Опел и БМВ. Кофтито е когато се ограничите само с марките които харесвате и не се интересувате от нищо друго. Тогава не сме фенове, а коне с капаци. Не ми допада, че повечето хора си купуват БМВ и Мерцедес само заради емблемата и са готови да избодат очите на другите с това. Мерцедес си имат качества при някои модели, БМВ също при някои модели и двигатели.
    ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!

Град
    София
    Естествено ,че няма да сменя маслото на кола, която оглеждам. Има начини да се хване добавка и без да сменяш маслото. Съветите са превод от чужд сайт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си