.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как да преодолея несподелената любов ?

Как да преодолея несподелената любов ? Влюбена съм в човек който не изпитва същите чувства като моите . Знам , че трябва да спра да мисля за него , но не мога . Виждам го всеки ден в училище пишем си всяка вечер . Имам чувството , че за него всяко друго момиче е красиво и умно , но не и аз . Много пъти ме е разплаквал , обиждал ме е и въпреки това не спирам да мисля за него .

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Ограничи го.. Изтрий го от приятели, гледай да не се засичате, ако се засечете, просто си махни погледа!

Ако не можеш, значи си слаба, и никога няма да успееш - боли, да! .. Но това е начинът - ограничи си контактите с него!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Ограничи си контактите с него, свободното време си го прекарвай с приятели, с правене на нещо интересно, хобита и такам. Общувай повече с други хора, нови запознанства, пътувай, разсейвай се.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

marinkaaa
    Guest
    Разбирам те почти на същото положение съм...И аз ще ти дам съвет остави го щом не ти обръща внимание най-вероятно не те заслужава...Живей си живота без да ти пука

Имам няколко въпроса към теб.
    1.Той как разбра за чувствата ти?
    2.За какво те е обиждал и за какво си пишете?
    А за несподелената любов мога да кажа, че боли много, но това е живота и ние трябва да я преодолеем и да продължим напред!!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ani_17 Виж мнението
    Как да преодолея несподелената любов ? Влюбена съм в човек който не изпитва същите чувства като моите . Знам , че трябва да спра да мисля за него , но не мога . Виждам го всеки ден в училище пишем си всяка вечер . Имам чувството , че за него всяко друго момиче е красиво и умно , но не и аз . Много пъти ме е разплаквал , обиждал ме е и въпреки това не спирам да мисля за него .
    Не го преодоляваш. Правиш така, че да не ти каже "не".
    А ако продължава да те обижда, биеш му шута и го обявяваш за малоумен. Печеливша тактика.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    обижда те и ти тичаш след него?
    как ще го търпиш такова животно, бий му шута, не ти трябва
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Време и повече уважение към себе си! Айде успех.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Споделяш я с някого другиго. Ограничи си контактите с него , не се самонаранявай,пишейки си с него.
    maDamn

Мега фен Аватара на strawberry88
    Махни го от приятели, от скайп...отвсякъде.Все трябва да има и други неща, които обичаш да правиш и не са свързани с него.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Тогава спри да мислиш за него.
    Просто е.
    Или ти харесва да се измъчваш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си