- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Прозорец 7 вс прозорец 8
Кой е по - лекия от 2-та ? Като се изкл всички аеро гей шитс ?
n00bs
Абе 8-цата си има и десктоп версия със старт меню енд шит, по-бързо зарежда и уж има по-висока производителност при приложения.. Може и да я пробвам, таман трябва да реинстална уина.
почти равни са във всичко, разликите са незначителни, но си предпочитам класическия изглед, който ползвам откакто съм пипнал компютър
[b]
аре някой да ми преинсталира уина за без пари, че моя бъгяса вече
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Няма никакъв смисъл от тая 8-ца. Една седмица я изтърпях и се върнах на 7.
И не съм съвсем съгласен, че производителността с 8 е по-добра.
Врътнах няколко бенча и резултатите бяха или сходни или по-лоши от тези със 7 (макар и с малко).
осмицата казват че е по-малко open platform, т.е тръгват да превръщат малко по малко windows-a в OS X...
със 7 съм си добре, не виждам причина да минавам на новия
Няма да се оправя.
Имам що годе добра компютърна грамотност, но ме е страх да не омажа нещо.
И понеже съм си бъзла, всеки път давам по 30лв. да ми го преинсталирват.
Иначе на моя лаптоп не бяха оправили всички драйвъри и си ги теглих и инсталирах сама.![]()
88888888888888888888888888888888888888888888888888 888888888888888
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Пак не си на лекциииии
мн зле нета тук ве
Пак не си на лекциииии
мн зле нета тук ве
Сложих 8-цата, много съм доволен, лек и приятен е, почти всички драйвери си инстална абсолютно сам. 1-2 часа ми трябваха да се ориентирам в новия интерфейс, но вече му свикнах и е супер.
7
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (