- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предположения?
Знам, че не е от голямо значение, но ми е чудно защо ми пише само вечер, след като понякога стои по цял ден на компютъра и знае, че и аз съм на компа... винаги пише чак вечерта .. ;D
Ми щото тогава се сеща за тебе. Трябва ли да има някаква причина?! Ти що не му пишеш като толкова искаш? Може пък да прави нещо на компютъра, не да кисне из фейсбук като прани гащи...
А ти как знаеш,че е на компютъра цял ден?!
Както и да е,вероятно си има друга работа - пише си с друг,рови се в някой сайт/форум,чете online и т.н.Общо взето,зает е и не може да ти пише.
А може би чак вечерта придобива смелост да го направи.
Шегувам се,какво значение има?!Важното е,че ти пише.Като не те устройва часа,не го чакай цял ден,а му пиши първа!
И какви предложения очакваш?! Пиши му един път и ти нищо няма да ти стане. А и от къде си сигурна, че той по цял ден е на компа?!
Еми пред деня може да върши някаква работа на компа?
>>DjBelev<<
Може да е зает човека, няма как ние да разгадаем това. Вечер попринцип хората се отпускат повече, настроени са по - комуникативно и как да го нарека... по айляк е.Намери си занимание, за да не те човърка тая мисъл излишно.
Играе някоя игра.. гарантирам ти!![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Пиши му ти като толкова искаш.
Не стига, че се сеща за теб, ама и претенции.
Може да не е на компютъра постоянно, а скайпа да си стои включен, може да играе игра, да чете нещо, да си върши работа или изобщо да не е там. Пиши му ти, не виждам къде ти е проблема.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз как съм цял ден в ФБ но нищо не правя в него а играя игра ? ...