.
Отговор в тема
Страница 68 от 102 ПървиПърви ... 185864656667686970717278 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 2530
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Имате ли дървен гребен ?? Откъде го купихте и за колко лв г/д ?
    От един малък козметичен магазин за 1,50 или 2 лв.Не помня вече.Но съм виждала и в магазините всичко по 1 лев.

Оф за утре искам да съм с къдрено на плитки ама като се правя на плитки и спя с тях, на сутринта ги махам и след половин час ги няма вече Косата ми е чуплива, на вълни долу, горе е права. Не искам да слагам лак, че става като клечки. Някакви идеи ? с някакви ролки стават ли същите къдрици

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    с някакви ролки стават ли същите къдрици
    Не.

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    някой може ли да ми препоръча термозащитен лосион за коса?..със сигурност има някъде по-назад, но нямам време да търся..ии това ще намали ли наелектризирането,че адски много ми се наелектризира косата..;д

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Оф за утре искам да съм с къдрено на плитки ама като се правя на плитки и спя с тях, на сутринта ги махам и след половин час ги няма вече Косата ми е чуплива, на вълни долу, горе е права. Не искам да слагам лак, че става като клечки. Някакви идеи ? с някакви ролки стават ли същите къдрици
    Първо я намачкай с пяна после си направи плитките.. Може и с бира, но не мисля, че ще ти се нрави миризмата

Цитирай Първоначално написано от smile12345 Виж мнението
    някой може ли да ми препоръча термозащитен лосион за коса?..със сигурност има някъде по-назад, но нямам време да търся..ии това ще намали ли наелектризирането,че адски много ми се наелектризира косата..;д
    Аз имам на Lakme, но ми прави косата твърда и е спрейче. Не ми се наелектризирва косата иначе. Мисля, че някои имаха термозащитен спрей на Alfaparf и на ApHogee. За др. не се сещам, но на Syoss и на Taft са боклуци !
    И някъде бях чела, че дървените гребени предотвратяват наелектризирването.
    Последно редактирано от chocolatte96 : 01-13-2013 на 16:52

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    От един малък козметичен магазин за 1,50 или 2 лв.Не помня вече.Но съм виждала и в магазините всичко по 1 лев.
    Утре ще проверя и аз.Явно се бъркам с тези с естесвен косъм, щото очаквах да са по-скъпички

Супер фен Аватара на wiiwa
    Намазах си краищата с малко мас без да задушавам и след 2 часа г/д ще се къпя.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Оф, като си изсуша косата със сешоара си седи супер мекичка, няма цъфнало, няма нищо! A като се изправя с пресата се виждат всички цъфнали краища и седи някаква суха.. Писна ми от тая коса!
    Нямам търпение да ходя да я отрежа!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

и моята коса се наелектризирва много и се чудя какво да я правя.Горчица на прах от къде мога да си купя

Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Утре ще проверя и аз.Явно се бъркам с тези с естесвен косъм, щото очаквах да са по-скъпички
    Ами ти попита за дървен гребен!Не за четка с естествен косъм.

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Нямам търпение да ходя да я отрежа!
    Ще чакам снимки!

Може ли да ми кажете от къде купувате тривитаминола -ветеринарна аптека то е ясно, адреса или по точно къде има

Цитирай Първоначално написано от monieta Виж мнението
    Може ли да ми кажете от къде купувате тривитаминола -ветеринарна аптека то е ясно, адреса или по точно къде има
    От кой град си?

Ами ти попита за дървен гребен!Не за четка с естествен косъм.
    Да! Но очаквах да са по-скъпи, не знам защо Нали тези с естествен косъм са скъпи и си помислих, че и дървените ще са по скъпички от обикновените и така...

Супер фен Аватара на wiiwa
    Моя гребен беше 6-7 лв .

Chocollate96, мерси, ще пробвам А някой да има шампоана на Nashi ?

http://beautyexpert.bg/%D0%B3%D1%80%...3-BAMBOO-300ml

От кой град си?
    София

Момичета някой от вас да е ползвал продуктите на AlfaParf чудя се за този продукт който намерих на Ягодката http://bg.strawberrynet.com/haircare...128681/#DETAIL, чувала съм добри отзиви за тази марка и че се използва в професионалните фризьорски салони.

Banned Мега фен
    оф.. като пишете вярно,че всички теми не можете да прочетете,нито страниците на тая ама 2 страници върнете,поне да знаете за какво става въпрос..... има ти го отговора,върни се 2 страници

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    в златна рибка гледай.. иначе моя спрей съм го пускала на сапфир http://www.angelcosmetics.bg/manufac...a-za-kosa.html червеното за блясък от 11.45 но освен за блясък е и с ув защита.. шампоан на ейвън ли на орифлейм ли бяха пуснали преди време и си бях взела,но миналата или по-миналата година.. сега не знам дали ги има...
    Благодаря!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Където видиш, че има ветеринарен кабинет, не може да няма Тривитаминол.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Където видиш, че има ветеринарен кабинет, не може да няма Тривитаминол.
    От София съм първо да кажа .Въпроса е, че никъде не съм виждала и затова питам вас да кажете от къде купувате тривитаминола от коя ветеринарна аптека или поне да кажете къде има ветеринарни аптеки .........

Супер фен Аватара на weheartiit
    От София съм първо да кажа .Въпроса е, че никъде не съм виждала и затова питам вас да кажете от къде купувате тривитаминола от коя ветеринарна аптека или поне да кажете къде има ветеринарни аптеки .........
    http://www.goldenpages.bg/veterinarni_apteki/SOFIA

Banned Мега фен
    само да ви се оплача .. харесах си мн неща в които има и неща за коса,но точно сега финансите не го позволяват.. абе позволяват го ама ме е срам да поискам толкова пари от нашите след като изхарчих доста тоя месец .. дам.. само ви се оплаквам че съм си харесала неща,а ще трябва да почакам поне до февруари за половината,а от там нататък ще видя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си