.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Arrow Направих каквото можах за него.....

Последвах сърцето и се оставих на чуствата ,издебнах го сам без приятелите му и го заговорих...после го попитах дали е прочел това което му пратих и той каза да и нищо повече....питах го дали е казал на приятелите си и каза ,че не е и аз му вярвам тъй като те си се държат както преди -нищо по-различно тоест присмиване или нещо подобно...не ми се ядоса нито ми каза нещо повече...Незнам вече какво да правя отчаяно влюбена съм във него ,а и незнам дали мога да направя повече....как да го забравя като всеки ден ще го виждам?И още нещо забелязах : когато сме само двамата и си говорим се държи добре и нормално , а когато сме в учелище и клас се държи по-дистанцирано....незнам какво да правя как да продължа...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    на колко сте?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

^^Сигурно на 12. Явно не проявява интерес.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Защо не си му го признала очи в очи.

Иначе вариантите са:
    1. Не проявява никакъв интерес.
    2. Страхува се от нещо. Не е наясно относно това какво чувства и така нататък.

В най-лошия вариант не те харесва , а може и както споменаха да не е наясно с чуствата си или да не иска да се обвързва

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от lubopitna_123 Виж мнението
    В най-лошия вариант не те харесва , а може и както споменаха да не е наясно с чуствата си или да не иска да се обвързва
    +++++++++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си