.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    1) Кой е най-благозвучният език, според вас? Испански, Английски и Корейски
    2) Кой е най-гадно-звучащият? Немски (преди го харесвах, сега си промених малко мнението след посещението ми в германия -.-), Китайски(прекалено ядосано звучат винаги) и тагалог.
    3) Кой/кои чужд/и език/ци знаете? Английски, малко Френски и Корейски. Иначе изрази от много други езици знам, но тия са първите три след родния ми език. Ще ми се да уча Испански, но тук няма къде да го уча, а с уроци до никъде няма да стигна.
    4) Кой език ви се иска да научите, но вероятно няма? Френски, става за слушане, но е прекалено сложен и ме мързи да седна и да го науча като хората.
    5) Бихте ли станали преподаватели по български в чужбина? Едва ли.

@zlatko98 - тази "рисунка" на аватара ти супер много прилича на подписа на художника, който преподава И.И. в моето даскало @.@ Може ли да кажеш от къде е? ;о
    *сън*

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    1)
    @zlatko98 - тази "рисунка" на аватара ти супер много прилича на подписа на художника, който преподава И.И. в моето даскало @.@ Може ли да кажеш от къде е? ;о
    Ми тази "рисунка" всъщност е от корицата на албума Imagine на John Lennon Ето линк https://www.google.bg/search?hl=bg&g...w=1366&bih=643

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Лол :д
    Обаче изобщо не се сетих за него, както и да е. Мерси
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си