.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Той 5 години е държал в себе си чувствата си заради тва че не е имал смелост да ти каже, и сега като е събрал кураж ти си го отрязала. Мислиш ли че все още ще сте "най добри" приятели?

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от BBear Виж мнението
    Не искам да го наранявам,макар че вече му показах,че би било нередно и един вид го отблъснах . И той ме помоли никога повече да не подхващаме тази тема и в този момент му се промени и изражението и начина на говорене.
    That
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Той 5 години е държал в себе си чувствата си заради тва че не е имал смелост да ти каже, и сега като е събрал кураж ти си го отрязала. Мислиш ли че все още ще сте "най добри" приятели?
    & this.
    И аз съм на същото мнение, като Seattle - не съм сигурен, че след това би трябвало да очакваш, че всичко ще е както преди. След като са отблъснати по такъв начин, повечето хора гледат да се откъснат от даденият човек (малко или много), за да избегнат още бъдещи наранявания. Ако си мислиш, че сега ще му е много кеф да слуша за сегашния ти приятел....лъжеш се жестоко. Момчето изпитва (доста силни) чувства към теб и след като си го отблъснала, най-вероятно ще иска тези чувства да изчезнат....А това не става, като постоянно си комуникираш/виждаш с точно този човек, към който си ги изпитвал.
    P.S.: I'm getting so tired of this friendzone bullshit. Вечни приятелства няма, има вечни интереси. Не знам какво искаш/не искаш да изгубиш с него, но така или иначе, вече е тръгнало натам. Решавай кой от двамата избираш, защото времето тече и накрая може да съжаляваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си