.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Мега фен
    ами не чувствам нужда ................ (благодаря на Бога.)

иначе чай от липа съм пил.

ПП: ти опитвал ли си..........

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

То ще е чудо и бира някога ако си пил!
    Някой ден скуката ще те довърши да знаеш.

Banned Повече от фен

Че аз да не съм пушил от нужда? Поне от чисто любопитство пробвай. Сигурен съм, че ще излезнеш от филмите за Джийзъс. И аз се бях загубил в идеологии и чужди думи, и живеех живота си през чужди очи. Тревата ми помогна в това отношение.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-14-2013 на 17:02

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Че аз да не съм пушил от нужда? Поне от чисто любопитство пробвай. Сигурен съм, че ще излезнеш от филмите за Джийзъс. И аз се бях загубил в идеологии и чужди думи, и живеех живота си през чужди очи. Тревата ми помогна в това отношение.
    хихи, .............. ти живееш във филм.

Banned Повече от фен
    хихи, .............. ти живееш във филм.
    Чакай сега, нека установим какво е "филмът".... Филмът е концепция - система от взаимносвързани обекти с точно определено значение. Също както в нормалния филм - има си герои, има си обстоятелства, които водят да определени събития, има предварително установени граници на филма, тоест има сюжет, има път и развитие на мисълта и действието. Това е "филм". В твоя филм "християнство" го има всичко това - има си герои( добри и лоши), има си определени обстоятелства(тоест представа как работи света), има предварително установени граници(кое как трябва да се случва), има си и път(победата на доброто над злото), и има конкретни действия към този път(молене, праведен живот, плюене по грешниците и т.н.), и естествено накрая има хепи енд(или представата за такъв). Тоест ти живееш във филм, не аз. За мен няма добри и лоши герои, няма граници, няма закони, няма сюжет, няма и действия по посока на този сюжет, няма и хепи енд накрая. Всъщност изобщо няма начало и край. Така че сам прецени кой живее във филма.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-14-2013 на 20:09

Мега фен
    За мен няма добри и лоши герои, няма граници, няма закони, няма сюжет, няма и действия по посока на този сюжет, няма и хепи енд накрая. Всъщност изобщо няма начало и край.
    тва някакъв критерии за истина ли е,

ти си абсолютно приспан...................

от друга страна то живота на всеки човек като се обърне назад и прилича на филм, това означава ли че не го е живял или че не е истина.
    Последно редактирано от defender : 01-14-2013 на 20:16

Banned Повече от фен
    тва някакъв критерии за истина ли е,
    Няма критерии за истина, нали точно това ти обяснявам.... Ти си си създал някакви критерии за истина (Е не всъщност обществото ти ги е дало наготово) и възприемаш това като твоя истина, като твои живот, твои филм - където ти си героя, ти имаш мисия, ти си НЕЩО, НЯКОЙ, каквото и да е. Това е филма и това е лъжата на егото.
    от друга страна то живота на всеки човек като се обърне назад и прилича на филм, това означава ли че не го е живял или че не е истина.
    Живял го е, и за него той е бил истина... Но отвъд своя филм,който дори не е негов, той не е направил и една крачка в това което е отвъд. Хората просто са му поднесли един наготово създаден живот, където той да се изживява, да се развива, да вярва, да обича, да мрази, да бъде НЕЩО и НЯКОЙ .... но всичко това е във филма. А какво остава от него извън филма? Извън постановката наречена "битие"? Нищо.

Мега фен
    Няма критерии за истина, нали точно това ти обяснявам.... Ти си си създал някакви критерии за истина (Е не всъщност обществото ти ги е дало наготово) и възприемаш това като твоя истина, като твои живот, твои филм - където ти си героя, ти имаш мисия, ти си НЕЩО, НЯКОЙ, каквото и да е. Това е филма и това е лъжата на егото.
    обществото създава критерии за истина само на неверниците.

Живял го е, и за него той е бил истина... Но отвъд своя филм,който дори не е негов, той не е направил и една крачка в това което е отвъд. Хората просто са му поднесли един наготово създаден живот, където той да се изживява, да се развива, да вярва, да обича, да мрази, да бъде НЕЩО и НЯКОЙ .... но всичко това е във филма. А какво остава от него извън филма? Извън постановката наречена "битие"? Нищо.
    извън постановката наречена битие, с човека остават само делата му, или може би нагласата, с която човек е вършил делата си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си