- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
дам, знам че е хубава :333
ама акъл аз НЕ взимам от никой, така че хубаво - споделяйте си мненията като са ви толкова важни и предполагам, че няма да можете да спите ако не си кажете квото ви е на сърцето, ма кво се опитвате да ми се налагате в крайна сметка. имам си майка, имам си баща - вие къде се месите
Последно редактирано от Зайче.. : 01-14-2013 на 19:50
http://ask.fm/iwwkaa
Никой не ти се меси. Няма и какпък и на никой не му е зор.
maDamn
явно на някои му е, щом така мазно не спира да се обажда и да се опитва да ми се обясни колко съм 'грешна'
ахахахаахах![]()
Не е зор, Зайче, скука е.
И нямаше да продължа да се обаждам ако беше приела първият ми коментар по малко по-недетински начин.
Интересно ми е какво ли трябва да се случи на един типичен представител на днешната младеж, като теб, за да се осъзнае мъничко.
Не се чувствай длъжна да отговаряш. Приеми го като наблюдения и чуденки на страничен наблюдател върху вашето поколение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
TheBeliever, по-страшни са сякаш тяхната самоувереност и самочувствие.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Какво, какво? Я разкажи.
Забавно е как през последните 2 седмици всеки делничен ден си казвам, че довечера ще си легна по-рано и пак не мога да се наканя преди 12. Сега тъкмо ми дойде енергията :д
Зайче, хваленето е очевидно и е леко жалко. В смисъл... на бас, че съм имала къде-къде по-голяма изцепка в даскало от едно-две кирливи бягания, ама не го разправям нагоре-надолу. Бунтарите са винаги на мода наистина, но не стигат до никъде. Не и когато каузата е глупава.
Заек, аре дай номер и снимка на майка ти и не се бави повече. Дкогато ше те чакам? Ще хвне твърдо мноог да остаре и какво правим после?
За дасколото няма ти се меся, зашото не е нищо особнено. Ще те преместят в друго училище и готово.. все та е. И на двете места си вас праеебана.
Давай сега нмомер на майка ти. Хайде, малка путчице.
![]()
айде, ето я и следващата
не че нещо, ама просто откъде си толкова сигурна, че се хваля? де факто както вече казах, пиша в тая тема щото така си искам и щото мога, мотивите по принцип са други и са друг въпрос, но за да е пълната картинката просто ще кажа, че не съм го написала тва за да се хваля.
ай дано сте спокойни вече.
Irti аз нали вече ти казах, че мама не я давам ?![]()
дйа поне една снимка се надървя преди лягане те еба у зайката
Ирти, да не си на винце ,душа? Омотал си буквите тук -там.
Аз ,ако продължа с тези спазми,нищо чудно скоро да си намеря чаркалъците около мен...
Ох...и баш когат' съм като японското знаме през военно време трябва да ми се прави най-мЪного секс!
maDamn
със сиг съм по-добър от баща ти....
искам да имам полов контакт с теб.. без ти да искаш
Аз си леягм, че сега ще ми се скарат Каките. Лека
granger, аз постоянп съм спиртосан, а с какво.. не могати кажа
Жив и здрав да си, не барай майката на зайката,тя си има мъж...
Нападай по-свободни милфки
Мен мъй страх и нимой са карам.
maDamn
тцтцтц
дам, за най-добре си лягай, наистина![]()
Абе... Зайка е тук за каузата просто... по някое време ще и уври главата.. и ще я досрамее малко. Ама този ден няма да дойде скоро. Дотогава - вземете си пуканки и зяпайте сеир.
Инак.. аз утре имам пътуване до Пловдив. Ей така ударно почва новата година, и дано продължи в същия дух. Харесва ми да е така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Бе всички сме правили глупости докато един ден не осъзнаем колко тъпи сме билиАма нали знаеш че колкото са те навивали да не го правиш,толкова повече си се навивал да го правиш.Всеки сам трябва да си осъзнае грешките и да разбере кога прекалява
Иначе,слушам още малко музика и смятам да се отправям към страната на сънищата.Утре трябва да стана по навреме че да се подготвя за контролното по инженерна,а няма да е зле и да отида на лекцията по материалознание колкото и да не ми се иска..
>>DjBelev<<
Ииии утре имам колоквиум, в петък контрол. Другата седмица 3 изпита и за капак в Неделя - четвърти. Успех, Стела.
ПП. Аз не знам на колко години е заека, но да и имам и дългия, безкраен пубертет. Моя stupid период трая няколко месеца (около 5-6 да са били).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()