.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Зайче, хваленето е очевидно и е леко жалко. В смисъл... на бас, че съм имала къде-къде по-голяма изцепка в даскало от едно-две кирливи бягания, ама не го разправям нагоре-надолу. Бунтарите са винаги на мода наистина, но не стигат до никъде. Не и когато каузата е глупава.
    айде, ето я и следващата
    не че нещо, ама просто откъде си толкова сигурна, че се хваля? де факто както вече казах, пиша в тая тема щото така си искам и щото мога, мотивите по принцип са други и са друг въпрос, но за да е пълната картинката просто ще кажа, че не съм го написала тва за да се хваля.
    ай дано сте спокойни вече.

Irti аз нали вече ти казах, че мама не я давам ?
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    айде, ето я и следващата
    не че нещо, ама просто откъде си толкова сигурна, че се хваля? де факто както вече казах, пиша в тая тема щото така си искам и щото мога, мотивите по принцип са други и са друг въпрос, но за да е пълната картинката просто ще кажа, че не съм го написала тва за да се хваля.
    ай дано сте спокойни вече.
    То това реално не е нещо, с което човек трябва да се хвали, но ще е лицемерно, ако точно аз чета морал за училищните работи, но поне се усещай къде и какво да пишеш. Хубаво е и да се научиш как да понасяш критиката, а не да реагираш като някакво бебе.

Кошмарно денонощие, но този разговор ме успокои доста, въпреки че накрая пак сдухах, но съм много благодарна.
    Оттук нататък не знам какво ме чака.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    То това реално не е нещо, с което човек трябва да се хвали
    а аз да не би да казах обратното ?
    в тая тема не пишем, за да се хвалим, така че не виждам какъв ви е проблема.

пт: много се дразня като прави така без никво обяснение.
    още малко и ще започна да раздавам правосъдие
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си