.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    tediii91
    Guest

Моля за съвет ...

Здравейте,регистрирах се тъй като се надявам да среща момиче което е било в моето положение и ако може да ми даде съвет.Поне моите приятелки не можаха.За да ме разберете ще трябва да ви обясня всичко ..
    Приятеля ми е на 23 и мога да кажа ,че не съм виждала момче като него .Умен ,красив ,мил .Дълги години е тренирал футбол ,беше част от отбора на гимназията си ,ужасно харесвано момче ,с доста връзки преди мен .Доста ме предупреждаваха за него ,да не занимавам и т.н.Сега учи медицина и отново ми се налага да се занимавам с всякаква сган...А той на пук на всичко се оказа прекрасен .Мил е с мен ,мога да споделя всичко с него.Той е моя стожер.Той е точно от този тип момчета които знаят какво имат и го използват.В секса е .....невероятен и всичко казано по този начин би било прекрасно ,ако преди няколко седмици не ми беше казал ,че е отегчен от секса .И не само секса с мен ,а като цяло.Че не му носи същата тръпка и радост .Последните пъти в които го правихме ,дори не свърши .След като аз свърша просто отива в банята.Преди няколко дни ми каза ,че му доставя по голямо удоволствие да свали едно момиче и да знае ,че го харесва ,отколкото да спи с нея .Опитах всичко ...от разговори ,до различни секс изненади .Казва ,че ме обича и иска да бъде с мен .Показва ми го всеки ден ,а и ние сме двойка която ако единия кръшне веднага ще се разбере ,така,че съм сигурна ,че не ми е изневерявал.Просто ако гледам само своя кеф ,той ми дава всичко ...но не си обяснявам как може момче което може да има почти всяко момиче което пожелае(колкото и силно да прозвучи)просто да загуби интерес към секса едва на 23 год ... Ако на някой му се е случвало подобно нещо ..моля нека го сподели Благодаря предварително...

Нормално е. И аз съм била за някво време в неговото положение. Няколко месеца бяха... исках секс, но нищо не ме впечатляваше. Нормално е, пренаситил се е.

Просто му дай време, не знам какво да ти кажа друго.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Изтрай малко "на сухо". Просто период е(най-вероятно). Ще му се върне желанието, ама го остави да има малко време да се поразгони.

И аз мисля, че е само период. Ако не ти пуска и не иска ама грам, значи е пипнал нещо и не иска да разбереш - я гЪби, я херпес... Което означава, че... Я да видим дали ще се сети някой да довЪрши???

Град
    Lunataaa
    Не го правете известно време,за да видите какво ще стане...за друго не се сещам

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Или това, което е минало през главата на всеки прочел темата - гей? Абсолютно възможно е.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на stambelan
    Стига сте писали глупости да шашкате момичето.( гей бил... не знам си ква болест имал... деба и глупавите създания сте) Нормално е да му омръзне от секса и на мен ми е омръзвал. Това няма общо с теб но, ако държиш да бъдеш сигурна, разнообазете и виж тогава, какви ще са реакциите.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Изтрай малко "на сухо". Просто период е(най-вероятно). Ще му се върне желанието, ама го остави да има малко време да се поразгони.
    +1

Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Стига сте писали глупости да шашкате момичето.( гей бил... не знам си ква болест имал... деба и глупавите създания сте) Нормално е да му омръзне от секса и на мен ми е омръзвал. Това няма общо с теб но, ако държиш да бъдеш сигурна, разнообазете и виж тогава, какви ще са реакциите.
    Защо да са глупости? Не може да е "станал" гей просто ей-така, защото иначе нямаше изобщо да й обЪрне внимание. За болестта е вЪзможно, stambelan - замисли се: ако примерно си изневерил на твойта и другата те е одрала или ти е направила смучка, няма ли да се скриеш за известно време? "ох не ми се прави"... "не ми сваляй ризата"... А за разнообразието - ако не му се прави, може и да е заради скука, но тогава си мисля, че лично той би се опитал да внесе малко разнообразия. Нямаше да чака на нея...

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    За твоя проблем има една много хубава мисъл... Тя важи и за двата пола:

"Хубави сте, но сте празни."
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Град
    Bulgaria
    Значи е невъзможно някой да е осъзнал, че е гей? Глупост е да изключваш нещо толкова категоричо , при това за човек, когото не познаваш.

Ако ти правиш секс пет пъти в месеца, не значи, че другите хора също го правят толкова рядко.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Град
    Bulgaria
    Еми само ми потвърждаваш думите.

Как да ти обясня, че когато правиш секс постоянно, той омръзва ? Като все едно да ядеш боб цяла година.

Как да ти обясня, че когато правиш секс постоянно, той омръзва ? Като все едно да ядеш боб цяла година.
    Това е вярно! Изчезва трЪпката с дадения човек...

Ако бяхте прочели първото ми мнение бавно, щяхте да го разберете от първия път. Но поне третия път го разбрахте от раз... И не изчезва тръпката към дадения човек, а към еднообразния секс.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от prysnata_ti4inka Виж мнението
    И аз мисля, че е само период. Ако не ти пуска и не иска ама грам, значи е пипнал нещо и не иска да разбереш - я гЪби, я херпес... Което означава, че... Я да видим дали ще се сети някой да довЪрши???
    Изневяра!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си