- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Признах му в Facebook....
Извод: следващия път карай наживо па ако ще и комети да падат -.-
Няма да те критикувам.. Фб е тъпо така е, но е начин..
На живо може да се вдигне сцена и та се говори за това много дълго.. ще страдаш много, а в фб ако е свестен ще си остане между вас.
За мен и двете са начин, от теб зависи какво искаш
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Ужас, това с фейсбук е пълна селяния...знам от опит защото и аз съм го правил v.v
И да приемем,че той също те харесва,съберете се и после какво?Ще те е срам да говориш с него на живо,ще те е срам да го прегърнеш или целунеш?Много е глупаво според мен.Лично за мен най-глупавото нещо е,когато ми предложат по скайп,фб или изобщо чрез интернет.Трябвало е да имаш смелостта да му го кажеш в очите,според мен,но вече при свършен факт - няма какво да се направи.Дано на него не му пука за това,че не си му признала очи в очи и нещата между вас да потръгнат.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Е, какво стана ?
Щом нямаш смелост и това е решение, но на живо очи в очи ще разбереш дали е имало смисъл изобщо... зависи за какво момче става дума, може и да станеш жертва на подигравки между компанията му... Ако той те харесва щеше да направи първата стъпка, а сега освен, че си страхлива се оказва, че му се предлагаш също.. По Фейсбук не е смелост нищо да направиш, то направо си виртуална любов... не те упреквам, пълно "за" любовта съм, но не мисля, че момиче трябва да се обяснява във мрежата, нито пък, че нета може да замести доброто старо общуване очи в очи... успех с него все пак![]()
И той нещо писа ли ти? Видял ли го е? Поне във фб се вижда дали ти го е прочел.Принципно е грешка,но вече е сторено и очакваме отговор.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Той го е прочел ,нищо не писа и сега наближава учелище и тогава ще се срещнем отново и дори незнам как да го погледна![]()
Ей тва е проблема днес-фейсбук!Всичко се върти там..клюки,интриги,връзки ,сигурно и секс се прави там.
*Да не ти пука,ако не ти отвърне със същото.Няма незаменими хора,така че споко и както се вика NEXT.Поне ще знаеш,че си опитала!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ай стига с тоз фейсбоклук ... дай да те видя сега как ще го погледнеш, щом си нямала смелост да му го кажеш на 4 очи...
Мисля, че е по-добре на живо, но щом като си се опитала не се е получило просто си нямала избор.
Щом не ти е отговорил,а само го е прочел,побъркай го и ти.В никакъв случай не разговаряй с него в училище и по възможност го избегни.Ще видиш после как и той ще ти пише в фейсбук.
обърканата 32 , трябва да те запонзая със сапуна20 хахаха
Най-добре е било да си му кажеш всичко наживотака щеше да видиш каква ще му е реакцията и щеше да разбереш дали наистина има чувства към теб. Сега явно можеш само да гадаеш
))
Чета заглавието, и дланта ми устремително лети и се плясва в челото ми.
Деградацията е на ниво, както и да е вече си направила гафа, сега ще ти е много по странно в училище да го погледнеш![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
С този фейсбук автогол си вкарваш....
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Добре де нямаш ли приятел/ка който/която да му каже че го харесваш и така ?