.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Кола 2 в 1 ..

Hybrid View

Фен Аватара на toretto03
    Град
    РУСЕ-ГРАДА С НАЙ МНОГО БЕГАчКИ ОТ ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО
    Тия Ауди А6 и А8 са изключително скъпи за поддръжка ,както и Пасат ,е те са напълно идентични де ...
    Имам поглед върху един невероятен за мен автомобил който ако имах възможност щях да си го купя без да се замисля ,говоря за Волво S60 D5 Comarel 163hp ,разхода му извън града при нормално каране е 5,5/6 литра ,а и е изключително пъргав ,мотора е на Волво и си е чисто тяхна разработка ,има голям багажник, вътре купето е изключително комфортно и просторно ...
    Ако имах пари щях да си купя такава кола ...
    С Любов към Автомобилния Спорт !!!
    toretto03 написа:
    Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от toretto03 Виж мнението
    Тия Ауди А6 и А8 са изключително скъпи за поддръжка ,както и Пасат ,е те са напълно идентични де ...
    Имам поглед върху един невероятен за мен автомобил който ако имах възможност щях да си го купя без да се замисля ,говоря за Волво S60 D5 Comarel 163hp ,разхода му извън града при нормално каране е 5,5/6 литра ,а и е изключително пъргав ,мотора е на Волво и си е чисто тяхна разработка ,има голям багажник, вътре купето е изключително комфортно и просторно ...
    Ако имах пари щях да си купя такава кола ...
    И аз над това си мисля.. ес 60 или це 70.. 163 коня са и двете... разликата е,че едното е дизел,а другото бензин...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си