.
Затворена тема
Страница 83 от 120 ПървиПърви ... 337379808182838485868793 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 051 до 2 075 от общо 2988
    Мега фен Аватара на Blab
    цял ден нищо съществено не свърших. само почетох и отметнах един театър.
    не искам да сядам и да мисля, че се вкарвам в разни настроения така.
    слушам Рейчъл Ямагата<3 мхм)

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Въй, не ! Лягам си, 'щото продължавам да се дразня на абсолютно всичко.. че и цигарите ми свършиха на всичкото отгоре. Бахти празната вечер, а до към 6-7 всичко беше толкова хубаво.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на cweeet
    мързи ме да уча,а трябва
    утре пак няма да мога да стана преди 11,а трябва
    не искам да си лягам и да заспивам,а трябва

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    В момента е 02:19, следователно уча по мед.физика от 2 часа и 49 минути. До към 14:00 утре трябва да съм привършил, дотогава няма да мърдам. Още само около 11 часа четене и писане. Сериозно обмислям харакири.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Kazeone Виж мнението
    В момента е 02:19, следователно уча по мед.физика от 2 часа и 49 минути. До към 14:00 утре трябва да съм привършил, дотогава няма да мърдам. Още само около 11 часа четене и писане. Сериозно обмислям харакири.
    ох, успех :/

Аз... съм сбъркана.

Днеска беше много лош ден за мен след като си тръгнах от работа катастрофирах колата тотал щета на мене слава богу нищо ми няма взеха ми книжката а преди малко се прибрах умрял от студ и на право ми иде да...... незнам кво да права а и не ми се и спи некои ако има идеи да дава

След 7 часа лекции и 5 часа висене в библиотеката и губене на време, най-после доживях да се прибера.

anonymous708973
    Guest
    Липсва ми. Уж успявам да си запълня ежедневието така, че да не го усещам, но невинаги успявам.
    Направо ми идва да се гръмна сутринта - ненаспала се, тъмно като в ... дупе, аз - самичка - воля върсъс топличкото. Нямам търпение да дойде уикендът.

И дано да се оправя на тая контролна, чее... няма да е весело иначе никак.

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    06:34, уча по *абсолютно всяка псувня, за която се сещам* мед.физика вече 7 часа. Чудя се колко ли взимат работниците в "Чистота"?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    И така,контролно по ИСТ,Презентация по физика и контролно по ММИ...за тва по ИСТ не съм се готвил,презентацията едвам я довърших снощи,още не съм я научил и за контролното по ММИ вообще не съм учил,защото вчера ме убедиха че имаме ММИ във вторник а не в сряда и аз си мисля че контролното е другата седмица...и ся ще им скъсам ушите...А,на всичкото отгоре не съм спал цяла нощ,ама вообще...просто...ще откача...
    >>DjBelev<<

06:34, уча по *абсолютно всяка псувня, за която се сещам* мед.физика вече 7 часа. Чудя се колко ли взимат работниците в "Чистота"?
    :Д :Д :Д Не знам колко взимат,ама напоследък гледам са им взели някакви зарибени машинки и се разхождат с тях важно, важно из центъра;д
    Иначе ми е идилично тази сутрин. Пия си кафето,слушам си музика,обаче след малко ще ми се наложи да взема и да поуча най-после,че нещата не вървят към добре.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Успех!

Искам да се гръмна, поне така знам, че ще се наспя. Доста се позамислих дали да не кажа, че съм болна, ама айде от мен да мине. Поне днес ще си поръчам храна. Как ще издържа четири часа лекции обаче, особено по бизнес, не ми е ясно.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    на сладурите в сесия -успех

аз имам чувството, че е събота, ама unfortunately е шибана сряда
    довечера дано да отида, че иначе ще хвърчат глави вкъщи
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Зайче..
    оф, много мразя да става така
    искам всичко да е както преди ;/
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Курвенски истории. "Който търси - намира", ама ебало си е макЯта пък всеки път да намирам. Не се дразня, не се ядосвам, не ми е тъжно дори. Абсолютно все тая ми е. Свикнах, да речем. Единственото тъжно е, че даже не си прикрива жалките следи, което го прави още по-жалък. Ще последвам мъдрия съвет на мамето да го изтрая още известно време, маааксимум месец(ако съм тотален мазохист), колкото да ми доопротивее съвсем и после ще го пращам по по живо, по здраво да забива чуждо, с тая разлика, че мене вече няма да ме има. Хахахаха, то поне да флиртуваше с по-хубави девойки от мен, а то едни ми ти крокозъбели... Бягаай
    п.п.-
    Ахахахаха, оправи ми деня. Успех с ученето и не се отчайвай.

Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Тая проста селска овца, следващият път когато я засека няма да и се размине ... До сега от уважение към гаджето и, не и казвах нищо, но тоя път прекали, и то здраво! А после ме обсъжда тихичко и тайничко с приятелките си, и разбира се зад гърба ми. Щото няма смелост пред мене, знае, че отвори ли си устичката в мое присъствие, после ще си я затваря без зъбите в нея.

Мега фен Аватара на Blab
    за първи път искам някой да свърши със задачките вместо мен!
    сериозно. уморена съм много.
    ще се справя! да!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ммм силно и доста голямо кафенце с шоколадови сладки Кой кат мене
    Днеска отивам аз на уни, и ми казват, тръгвай си, ебати цирка Ама какво ли се учудвам последните 2 седмици на семестъра винаги са така. Само язък дето се дигнах толкос рано, ама аре, ще го преживееме. Чакам едно аверче да се обади за кафенце, ама като го гледам или пак са му стоварили една камара работа, или пак се е забил в залата да тренира. Ще си покисна още малко в нас и ще излитам, да си видя мъжа как е и какво прави.
    Та като цяло днеска пак ми е айляк

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Притеснена и несигурна. Много гаден месец се очертава, поне февруари си се прибирам за седмица и кусур, това ме крепи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Като цяло окей.
    Само после да си набарам лекарката, че вчера малко напразно се разкарах.
    Ии да, другата седмица се очертава офанзивна.
    Поне дано да ми оправят лаптопа навреме.
    Което ме съмнява, имайки предвид, че още не съм го дала ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Курвенски истории. "Който търси - намира", ама ебало си е макЯта пък всеки път да намирам. Не се дразня, не се ядосвам, не ми е тъжно дори. Абсолютно все тая ми е. Свикнах, да речем. Единственото тъжно е, че даже не си прикрива жалките следи, което го прави още по-жалък. Ще последвам мъдрия съвет на мамето да го изтрая още известно време, маааксимум месец(ако съм тотален мазохист), колкото да ми доопротивее съвсем и после ще го пращам по по живо, по здраво да забива чуждо, с тая разлика, че мене вече няма да ме има. Хахахаха, то поне да флиртуваше с по-хубави девойки от мен, а то едни ми ти крокозъбели... Бягаай
    п.п.-

Ахахахаха, оправи ми деня. Успех с ученето и не се отчайвай.
    Е, стига де. Това твоята везничка с готините ръце, усмивка, дълги пръсти и т.н. ли го прави?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Честно казано като споделяше някой готини неща благородно ти завиждах за това,което имаш и ми се искаше и аз някога да може се чувствам така..Но вече ми се струва,че това е било просто видяно през твоята призма и изобщо не ти завиждам.Изглежда ми сякаш си се захванала като удавник за сламка за тоя младеж и не искаш да се пуснеш каквото и да става.Подсеща ме за тази песен:
    http://vbox7.com/play:65cfbeee76
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Подсеща ме за тази песен:
    http://vbox7.com/play:65cfbeee76
    Слушаш чалга?

Супер фен Аватара на cyclops
    Омръзна ми да лежа. Искам пак на крака! Офф

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    NambyPamby, for real?
    Изглеждахте ми ( в моментите, в които не се карахте?) супер влюбени...ако е направил такова нещо - да си гледа работата.Не приличаш (от това което съм чела) на жена ,която ще го търпи. Успех!
    Аргх,обичам ! олимпиадата мина лесно, с тъпия лаптоп се надявам скоро да се оправят нещата , а иначе ми е уморено,но спокойно.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си