- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как си изливате яда?
Качвам се в колата и карам из града. Някак си ме успояваКогато ми е насъбрано в множко, го отнасят гумите 0о. Май трябва и аз да взема боскова круша, по ефтино ще ми излезе.
Излизам, пребивам 2-3 циганина и горе долу ми се пооправя настроението но като цяло почти не ми се насъбира щот от 7 часа тренировки на ден и 7 часа даскало почти не ми остава време и сили за такива глупости![]()
Днес си го изкарах яко на топката за волейболе помогна да си призная, горката топка
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Когато страшно много се ядосам започвам да плача и да се самосъжалявам :Д
jasmer
случвало ми се е и на мен, ама с плача съм до едно време... после ми иде да смачкам някой
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Стрелям.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако не мислиш за себе си, мисли за другите на пътя! Не си сам и като нищо можеш да оставиш някое дете без родител или родител без дете.
Понякога си го изкарвам на друг, което е грешка. Крещя много, но бързо ми минава. Не ми се е случвало да спортувам ядосана все още, трябва да съм в много добро настоение, за да отида до фитнеса :д
Оф, случвало се е и да плача от ярост. От "чиста злобичка", както ми бяха казали един път.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-17-2013 на 12:12
Основно тренирам но най-доброто за мен е тичането , много успокоява
Като се ядосам плача .... напоследък това правя.. може би ,защото ми е омръзнало до такава степен да се нервя,че вече нямам сили дори да викам и каквото и да е друго.. затова показвам слабост..
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Играя League of Legends и бия цигани ahah. Не само първото :P
Не допускам да избухвам и изобщо да се ядосвам толкова силно, защото ми влияе много зле. Сдържана съм. Не, че задържам яда в себе си, а просто не го пускам в себе си. И така ми е по-добре. Не обичам скандали, крясъци викове и тн., не понасям. Ако усетя, че отрицателната ми енергия е завишена се разхождам из парка с бързо темпо и сама. И се успокоявам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами излизам на терасата и звъня на най-добрата си приятелка и си бъбрим!
Блъскам чувала,докато остана без сили и после забравям за какво съм се ядосал![]()
Крещя , блъскам , плача , тръшкам се ..![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мен лично доста често ме изнервят хората,но съм си кротък по природа и не се впечатлявам много.Разбира се понякога просто ми кипва и не издържам.Тогава отивам на фитнес и преди да си започна тренировката бия по боксовата круша около 5/10 минути и ми олеква доста.
Винаги е различно... но все като съм ядосан ми идват наудничеви идей![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Най често се събирам с приятели, изпушвам по един масур и ми минава.
П.С. не искам отговори от сорта "проваляш си живота" и тн.
Как си изливам яда ли като набера и направо откачам махам стола пускам музика набирам енергия лягам 10 лицеви опори и ми минава горе долу.Ако не като ги няма тия отивам отатак на входнат аврата тя такава картонена ли не я знам дървена ам аот вътре куха и я испраскам 2-3пъти с иумрук и краи
Пиша.
Рисувам.
Чета.
Ако нямам възможност да правя поне едно от тия неща - горко им на тия, които са до мен. Избухвам. Държа се отвратително. Колкото и да се старая да не си го изкарвам върху тях.