- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-ценният съвет, който се получавали?
Майка - светни лампите. Като умрем, ще бъдем на тъмно.
Обичам си я.
Никога не казвай никога.
Всеки е господар на собствения си живот.
Много се радвам, че темата ви харесва! Надявам се всеки, който има нужда от съвет, да го открие точно тук !![]()
Много добра тема ..
Иначе " Не вярвай на хората " , " Никога не съжалявай , така е трябвало да стане , приемаш и продължаваш " , " Научи се да казваш НЕ " , " Не очаквай нищо от никой " ии още , но не се сещам сега :P
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
"Ако ще е гарга да е рошава..ако ще е да е!!" мама![]()
jasmer
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
"Няма пълно щастие" - и все още не съм съгласна, въпреки че има истина в тези думи.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
смисъл не е точно съвет , но винаги ме кара да се замислям .. от баща ми
"времето си върви , а нали знаеш , че в живота няма връщане назад .. както в игричките ти"
цъкам си ся к'во да прая..
щях да забравя и другия ... "опичай си акъла"
Последно редактирано от stynioo : 01-17-2013 на 13:20
"заради путка путка не ставай" !!!
"не се доверявай твърде много хората ще ти се качат на главата"
F$@k suicide silence!
"Каквото е писано,ще стане " баба
"Каквото си направиш сам и Стоилов не може да ти го направи " господина по философия
"Не се доверявай,дори и на себе си " -Дядо
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
No pain, no gain !
"Не бъди толкова добра с хората - няма да го оценят" - мама
"Не се отказвай при първата трудност" - отново мама
"Спри да се раздаваш за хора, на които просто не им пука" - една от най-близките ми приятелки
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!