.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Все пак не виждам нищо нередно в това да искаш калашник с любителска цел, че чак толкова остри мнение да получава човека, в крайна сметка, ако искам да убия някой и с вилица ще ми е удобно.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от noconnection Виж мнението
    Все пак не виждам нищо нередно в това да искаш калашник с любителска цел
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от noconnection Виж мнението
    Все пак не виждам нищо нередно в това да искаш калашник с любителска цел, че чак толкова остри мнение да получава човека, в крайна сметка, ако искам да убия някой и с вилица ще ми е удобно.
    Вилицата спокойно мога да я хвана и да ти я завра в...Какво значи любителска цел?Ако си толкова тъп да смяташ оръжието за играчка,не трябва да ти дават да пипаш и макетен нож.Онзи ненормалник в Щатите щеше ли да избие толкова деца,ако имаше вилица?Разрешително трябва да се дава само на хора,които са психически стабилни и наистина имат нужда от него,а никой няма нужда от автоматично оръжие.

Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    Вилицата спокойно мога да я хвана и да ти я завра в...Какво значи любителска цел?Ако си толкова тъп да смяташ оръжието за играчка,не трябва да ти дават да пипаш и макетен нож.Онзи ненормалник в Щатите щеше ли да избие толкова деца,ако имаше вилица?Разрешително трябва да се дава само на хора,които са психически стабилни и наистина имат нужда от него,а никой няма нужда от автоматично оръжие.
    Не бързай със завирането, да не се изпуснеш на улицата с тоя лаф и някой друг да ти завре нещо.
    Чиста играчка си е, ако се използва любителски, на стреблище и тн. Оръжие е много широк термин, и кухненски нож мога да го превърна в оръжие.
    Не прибързвай с изводите, има неща, които не можеш да разбреш, отката, чуството, което ти създава когато прехвърчи гилза покрай лицето ти. Миризмата на барут.Нагара по рацетете ти от всичките патрони изтреляни. Напрежението докато сменяш пълнител крещейки ти инструктора давай, по-бързо докато хвърля пясък по тебе и те блъска и прави всичко възможно да те разконцентрира. Неща, които никога няма да ги разбереш и не се и очаква.
    Обаче не всеки може да го изпита това, войниците могат за пример, някой може да не иска да убива, обаче въпреки това да иска да изпита част от удоволствието, именно за това казвам любителски, аре са къш от тука с невежите си коментари, ходи коментирай форумите за голф.

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Първо,ако някой тръгне да ми ,,завира'' каквото и да е,това ще е последното му съзнателно действие.Предназначението на кухненския нож е да реже хранителни продукти,а това на автоматичното оръжие е да убива.За това са създадени оръжията.За игра са тези с пластмасови съчми и точно такова ти подхожда,съдейки по начина по който разсъждаваш.Разбирам много добре страстта на някои хора към оръжията,но за целта има специални места и няма човек,който действително да има нужда да ПРИТЕЖАВА автомат.
    Не знам колко са невежи коментарите ми,но твоите са пълни с правописни грешки и въпреки,че мразя най-много от всичко да се бия извън ринга,ако ми беше казал в лицето къш,вече щеше да си събираш зъбите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си