- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Правили ли сте магия?
Да,I've made myself disappear a lot of times.Освен това ако фокусите се считат,значи много пъти![]()
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
Да, отключвам си вратите с ръчката си, светя си, привиквам неща към мен... А акава кедавра пък колко често ползвам...
мда, всеки ден задълже. аз съм вещер![]()
Аз пък вече все по-успешно си призовавам патронуса![]()
Пффф аз съм си мастър. От 6 годишна си отключвам вратите с Алохомора вече и Империо прилагам да продавачките за да не давам пари. Пък патронуса ми е бълха и не мога да го видя РАЗИРАШ ли![]()
Ъм не..и едва ли някога ще мога ,освен ако не ми се появи гръмотевица на челото..е тогава ще имам съмнения вече
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мда, всяка вечер при пълнолуние паля огън зад блока, за да си накладя котела, правя отвара и след това изричам заклинания, за да призова злите сили и танцувам около него.
Всяко лято като съм била по-малка във мазата на един от блоковете на нашата улица викахме Сапунчо и Сладкишчо. И нали се загасва лампата и взимаш някакво огледало .. абе не го помня много добре. И мисля, че ако викаш Сапунчо трябва да сложиш сапун, а Сладкишчо май шоколад. Та мисълта ми беше, че всички сме със затворени очи и викаме: "Сапунчо/Сладкишчо, появи се!" И нищо не станаАма после като светнахме лампите някой беше издълбал малко от сапуна/беше си гризнал малко от шоколада и после бяг навънн ..
Но в последствие разбрахме, че едно от децата се е пошегувалo.
Ама това не са някакви магийки, лапешки работи. Не вярвам във такива неща вече.
^
Веднъж в четвърти клас бяхме направили "магия" един от стария ни клас да не идва, и на другия ден наистина отсъстваше
Иначе и ние викахме Дама Пика и тем подобни, но никой не дойде.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Аз пък мога да контролирам 4-те основни елемента.
Страхотен съм![]()
Да, редовно. Само чакам някой да ме ядоса и си вадя книгата със заклинанията.
Май само аз под магия разбирам илюзионно изкуство/фокуси.![]()
Всеки божи ден. Обаче маната много бързо ми свършва и почвам без магии после.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.